Trevoh Chalobah: Chelsea skal tage sig sammen i kampen om europæiske pladser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Trevoh Chalobah: Chelsea skal tage sig sammen i kampen om europæiske pladser
Chelsea har været inkonsekvente i denne sæson
Chelsea har været inkonsekvente i denne sæsonReuters
Chelseas hold skal stå sammen og give alt i de resterende syv kampe for at rykke op i Premier League-tabellen, sagde forsvarsspilleren Trevoh Chalobah efter sit holds 1-0 nederlag til Manchester City i FA Cup-semifinalen.

Med deres sidste håb om sølvtøj knust besøger Chelsea, der ligger på niendepladsen, førerholdet Arsenal i ligaen på tirsdag, hvor de dobbelte Champions League-vindere skal forsøge at vinde, så de kan komme tættere på en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

Træner Mauricio Pochettinos hold står over for en hård udfordring med kampe mod Aston Villa, Tottenham Hotspur og Brighton & Hove Albion.

Chelsea, som brugte over 400 millioner pund på at hente 13 nye spillere sidste år, har været inkonsekvente og underpræsteret i denne sæson. Sæsonen har været skuffende for London-holdet, men de har stadig muligheder for at redde æren, men det kræver en tur i Europa.

Chelseas seneste form
Chelseas seneste formFlashscore

"Det, vi skal gøre, er at lære af den slags oplevelser," sagde Chalobah til klubbens hjemmeside efter deres hårde FA Cup-nederlag.

"Vi skal virkelig fokusere og samle drengene, for vi har endnu syv finaler foran os, hvor vi skal rette op på tingene."

"Vi vil vise os for fansene og få klubben op, hvor den skal være i tabellen."

Målmand Djordje Petrovic tilsluttede sig også Chalobahs opfordring.

"Vi er kede af det og skuffede, men i morgen vil vi forberede os på at komme videre. Vi vil fortsætte (med at prøve), fordi vi stadig har chancer i Premier League for at nå Europa," sagde Petrovic.