Guardiolas City triumferede mod Chelsea trods trætte ben: Forstår ikke vi overlevede

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Guardiolas City triumferede mod Chelsea trods trætte ben: Forstår ikke vi overlevede
Guardiolas er ikke tilfreds med kampprogrammet, der er lovligt tæt
Guardiolas er ikke tilfreds med kampprogrammet, der er lovligt tætProfimedia
For andet år i træk kunne Manchester City lørdag booke en plads i FA Cup-finalen, men det var ikke triumfen over Chelsea, der fyldte for klubbens cheftræner, Pep Guardiola, efter slutfløjt.

Tre dage inden lørdagens semifinale var Manchester City ude i 120 minutters fodbold, da holdet på hjemmebane røg ud til Real Madrid i Champions League-kvartfinalen.

Derfor var Pep Guardiola uforstående over for det faktum, at hans spillere allerede skulle i aktion lørdag eftermiddag til den vigtige semifinale.

"Det er uacceptabelt, at vi skulle spille kampen," siger Guardiola efter semifinalekampen ifølge BBC.

"Det kan ikke lade sig gøre, hvis man skal tænke på spillernes helbred."

I flere perioder af opgøret var det tydeligt, at Manchester City-spillerne var trætte og mærkede efter midtugens lange duel i Champions League.

Faktisk var Pep Guardiola efter FA Cup-semifinalen overrasket over, at hans mandskab kom igennem kampen som sejrherre.

"Vi spillede 120 minutter imod Madrid og tabte kampen. Jeg ved, at det her land er specielt i forhold til FA Cuppen, men det handler om spillernes helbred. Jeg forstår ikke, hvordan vi overlevede," siger Pep Guardiola.

Søndag venter den anden semifinale mellem Manchester United og Championship-klubben Coventry. Vinderen af det opgør møder Manchester City i finalen 25. maj.