Newcastle-brasilianer jagtes af topklubber: Har frikøbsklausul i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Newcastle-brasilianer jagtes af topklubber: Har frikøbsklausul i en måned
Bruno Guimaraes har gjort sig bemærket.
Bruno Guimaraes har gjort sig bemærket.RYAN PIERSE/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Både Arsenal og Manchester City vil have fingrene i Bruno Guimaraes, men midtbanespilleren bliver en dyr fornøjelse.

Den 26-årige midtbanespiller Bruno Guimaraes har været en kæmpesucces i Newcastle, siden han kom til klubben fra Lyon i 2022.

Allerede dengang var Arsenal også ude efter den brasilianske landsholdsspiller, men han foretrak Newcastle. Londonklubbens interesse er dog angiveligt stadig til stede og flere medier skriver sågar, at både Arsenal og Manchester City har et godt øje til midtbanestyrmanden.

Bruno har været en voldsomt vigtig del af Newcastles midtbane, og han har været med til at forvandle holdets udtryk fuldstændig.

Han kan dog meget vel gå hen at blive en dyr signing for de to topklubber. Fodboldmediet 90min mener, at Newcastle vil lytte til bud, der er over 700 millioner kroner.

Bruno Guimaraes kan dog også snart købes fri via sin frikøbsklausul, men det er angiveligt kun i en begrænset periode og vil lænse pengekassen hos de interesserede.

Ifølge Fabrizio Romano kan Bruno Guimaraes købes fri for 100 millioner pund (cirka 870 millioner kroner), men frikøbsklausulens gyldighed vil blot vare fra den sidste uge i maj til starten af den sidste uge i juni.

Det er endnu ikke til at vide, om Bruno Guimaraes forlader Newcastle, og heller ikke, hvem han i så fald skifter til. Det er dog værd at huske på, at da brasilianeren skiftede til Newcastle lagde den nordengelske klub en præsentationsvideo op på de sociale medier, der var særdeles hånende over for Arsenal, fordi Bruno foretrak Newcastle.