Miamis modstander tilbyder fans rabat efter skade til Messi

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Miamis modstander tilbyder fans rabat efter skade til Messi

Messi er stadig ikke spilleklar
Messi er stadig ikke spilleklarPhoto by GIORGIO VIERA / AFP
Over 61.000 har købt billet for - i manges tilfælde - at se Lionel Messi, når han sammen med sin klub, Inter Miami, onsdag gæster Chicago Fire.

Men den argentinske superstjerne døjer med en skade og kommer måske ikke i aktion.

Som kompensation har hjemmebaneholdet derfor tilbudt sine sandsynligvis skuffede fans rabatter på op mod 250 dollar for et klubmedlemskab.

Beløbet svarer til omkring 1800 kroner.

"Vi tilbyder 250 dollar i rabat til et klubmedlemskab i næste sæson for at vise vores taknemmelighed til alle, der har købt billet til vores kamp mod Inter Miami, uanset hvilke spillere der kommer på banen", lyder det i en udtalelse fra Chicago Fire.

Messi har kæmpet med en skade, som han pådrog sig i forbindelse med sidste landsholdssamling med Argentina i midten af september.

Han har optrådt i blot én af Inter Miamis seneste seks kampe siden 3. september og gik blandt andet glip af pokalfinalen i sidste uge, som klubben tabte 1-2 til Houston Dynamo.

Verdensmesteren har taget USA med storm siden sit skifte til Inter Miami fra PSG tidligere på året. Fænomenet har fået navnet "Messi mania", der bedst kan oversættes til Messi-feber.

Han har scoret 11 mål i 12 optrædener, hvor otte af dem er blevet til sejre.

På papiret slår onsdagens opgør mod Inter Miami hjemmebaneholdets tilskuerrekord på 37.112 fans, der blev sat 8. august 1998.

Om alle de over 61.000 fans, der har købt billetter, trodser det potentielle fravær af Messi og møder op, vil kun tiden vise.