Mathieu Van der Poel lukrerer på konkurrenternes uheld i Holland

Mathieu Van der Poel fortsætter sin sejrsrække.
Mathieu Van der Poel fortsætter sin sejrsrække.AFP
Hollandske Mathieu van der Poel, som stadig er ubesejret i denne sæson, vandt lørdag den 11. afdeling af World Cuppen i cykelcross i Hulst (Holland). Han nød især godt af, at hans største rivaler Wout Van Aert og Thomas Pidcock var ramt af uheld igennem løbet.

Mathieu Van der Poel, der blev efterfulgt af sine landsmænd Joris Nieuwenhuis (2. plads) og Lars van der Haar (3. plads) på de efterfølgende pladser, fejrede sin tredje sejr i træk.

Sammen med de fire andre sejre, han tog i Belgien i december, er den dobbelte verdensmester i landevejs- og cykelcrossløb nu ubesejret i syv løb.

I Hulst fik han en glimrende start, da hans store belgiske rival  Wout Van Aert styrtede på anden omgang, hvilket gjorde det umuligt for ham at kunne indhente Van der Poel til sidst. Van Aert sluttede som nummer fem, 43 sekunder efter.

Den britiske rytter Tom Pidcock, som vandt det ottende World Cup-løb i Namur for 14 dage siden, styrtede også i det første sving og måtte køre en halv omgang for at skifte cykel. Han sluttede på en skuffende 25. plads.