"Ved ikke hvad jeg skal sige. Det er fantastisk": Magnussen i pole position i Brasilien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
"Ved ikke hvad jeg skal sige. Det er fantastisk": Magnussen i pole position i Brasilien
Kevin Magnussen i Pole Position i Brasilien
Kevin Magnussen i Pole Position i Brasilien
Profimedia
Racerkøreren Kevin Magnussen var i brasilianske São Paulo den hurtigste af samtlige 20 kørere i kvalifikationen til lørdagens Formel 1 ræs.

Racerkøreren Kevin Magnussen viser særdeles lovende takter forud for weekendens grandprix i Brasilien.

Fredag skulle de 20 kørere på banen i São Paulo dyste om startpladserne i lørdagens sprintkvalifikation, og her satte Haas-danskeren den bedste tid af samtlige kørere. Det er første gang i karrieren, at danskeren starter i en poleposition i Formel 1, hvilket frembragte store jubelscenen i Haas-holdets garage.

Magnussen startede langsomt ud i den første del af kvalifikationen, den såkaldte Q1, men til sidst fik han sat syvendehurtigste omgangstid, hvilket bragte ham sikkert videre til Q2. "Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Holdet fik mig ud på banen på det helt rigtige tidspunkt. Jeg kørte en god runde, og det gav poleposition. Det er fantastisk. Tak til Team Haas", sagde Magnussen.

Holdkammeraten hos Haas, Mick Schumacher, var mere end to sekunder langsommere end Magnussen, og tyskeren var derfor ude efter Q1 i den dårligste tid af de 20 kørere. De bedste 15 kørere fortsatte videre til Q2, og endnu en gang lykkedes det Kevin Magnussen at sætte syvendehurtigste omgang.

Det udløste en plads i Q3 med deltagelse af de 10 bedste kørere. Og det viste sig, at Kevin Magnussen havde gemt det bedste til sidst. Danskeren hurtigste tid, og da regnen efterfølgende begyndte at vælte ned over São Paulo, blev betingelser kraftigt forringet for de øvrige kørere.

Med flere minutter tilbage af kvalifikationen blev de forskellige biler inde i garagen, og jublen begyndte at brede sig i Haas-holdets garage.