Schumacher: Haas kan droppe Kevin Magnussen til næste sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Schumacher: Haas kan droppe Kevin Magnussen til næste sæson
Kevin Magnussen efter Mexicos´s Grand Prix
Kevin Magnussen efter Mexicos´s Grand Prix
AFP
Ralf Schumacher har forudsagt at Haas måske vi droppe Kevin Magnussen til fordel for Mick Schumacher næste sæson .

Magnussens holdkammerat Mick Schumacher, der er debutant i Formel 1 blev i starten af sæsonen udsat for en del kritik efter hasarderet kørsel i Jeddah, Monaco og Suzuka. Men han forbedrede sig halvvejs i sæsonen med fine præstationer ved det britiske og østrigske Grand Prix, og det kan lokke Haas til at beholde ham i teamet, siger hans onkel Ralf Schumacher.

"Alt er muligt selvfølgelig, når vi ser på de sidste ræs", siger han til Sky Germany. "Hvem ved, måske sidder Magnussen ikke så sikkert i sædet længere. Hvis vi ser på Silverstone, så kan vi konkludere, at Mick er den mest stabile og bedste kører af de to", siger Ralf Schumacher og fortsætter:

"I det sidste løb (i Mexico) var Mick op seks tiendedele hurtigere end Magnussen, så lad os vente og se de næste løb, jeg håber Haas snart tager en beslutning. Så måske har vi snart to tyskere i Formel 1". 

Efter Mexico ligger Magnussen nr. 13 i stillingen med 24 points, mens Schumacher ligger nr. 16 med 12 points. Nico Hülkenberg ligger nr. 22 med 0 points