Mads Mensah efter "ligegyldig" Flensborg-sejr over Berlin i Final 4: Vores trup er bredere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mads Mensah efter "ligegyldig" Flensborg-sejr over Berlin i Final 4: Vores trup er bredere
Opdateret
Mads Mensah i aktion mod "Rævene".
Mads Mensah i aktion mod "Rævene".Profimedia
Flensburg-Handewitt med blandt andre Mads Mensah Larsen vandt søndag kampen om tredjepladsen mod Füchse Berlin i den såkaldte "Final 4"-turnering i tysk håndbold. Selvom han medgiver, at det var en lidt underlig kamp at spille, er han dog glad for sejren, som han tilskriver sydslesvigernes bredere trup.

Mads Mensah stod for to mål i 31-28-sejren over Rævene, der havde Lasse Andersson, Mathias Gidsel og Hans Lindberg på banen. Udover Mensah, så var der seks andre danskere i truppen for Flensborg, der dermed levede op til deres status som en slags "hovedstad" i grænselandet. 

Men trods kampens relativt ydmyge betydning, så mener Mensah, at de to hold spillede en god og underholdende kamp. 

"Det er en lidt pudsig kamp at spille for to hold, der begge tabte igår (lørdag, red.) Men jeg synes faktisk alligevel, at det var en rigtig god kamp, som begge hold kan være fornøjede med. Vi viste os godt frem for tilskuerne, og det er det vigtigste for os," fortæller Mensah til Handball World.

I første del af kampen var flensborgenserne bagud, men efter pausen ændrede kampbilledet sig til deres fordel, og det, mener den store dansker, var på grund af den lange sæson, Füchse Berlin har haft. 

"Jeg ved ikke, om det var derfor, men vi spillede med en højre intensitet efter pausen, på trods af at kampen er ligegyldig. Men det hører også med til historien, at Berlin har en ret smal trup. Det kan nok godt være svært at spille så kort tid efter en anden kamp, når man har en trup, der har spillet 60 minutter i nærmest alle kampe indtil videre i sæsonen," mener Mensah.

Han var derudover ikke for irriteret over ikke at have kunnet vinde sæsonens første trofæ, for der kommer altid en kamp til.

"Det er både det gode og noget af det dårlige ved sporten. Der kommer altid en chance til. Der kommer altid et mål til. Du har ikke tid til at nyde, når du vinder noget, men omvendt skal du ikke gå og ærgre dig over et nederlag, for pludselig skal du spille igen," siger Mensah til Handball World.

Vinderen af Final 4 blev SC Magdeburg, der med Magnus Saugstrup og Michael Damgaard på holdet slog Melsungen overbevisende med hele 30-19 i finalen.