Contador: "Pogacar ser uovervindelig ud, men klassikerne kan koste ham mange kræfter"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Contador: "Pogacar ser uovervindelig ud, men klassikerne kan koste ham mange kræfter"

Contador: "Pogacar ser uovervindelig ud, men...."
Contador: "Pogacar ser uovervindelig ud, men...."Profimedia
Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) ser måske "uovervindelig ud", men Eurosport-eksperten Alberto Contador advarer om, at der er få garantier, når det kommer til Tour de France.

Pogacar har startet sæsonen på strålende vis, og sigter mod hævn i Touren, efter at Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) afsluttede hans to-årige stime som vinder af det franske etapeløb.  

Pogacar sluttede som komfortabel sejrherre i Paris-Nice tidligere i marts, og han også kan prale af sejre i Vuelta Andalucia og Jaen Paraiso Interior i 2023. Han sluttede på fjerdepladsen i Milano-San Remo i den forgangne weekend.

Den 24-årige deltager i sin næste klassiker ved E3 Saxo Classic fredag, men hans hovedmission er naturligvis at vinde en tredje Tour-titel.

Contador understreger, at selvom sloveneren er "i stand til næsten alt", kan der ske masser af ting mellem nu, og når vinderen bliver hædret på Champs-Elysees den 23. juli.

"Tror jeg, at Pogacar er ustoppelig i denne sæson? Tja, hvis vi går efter, hvad vi har set hidtil, kan vi sige, at han ser ustoppelig ud,” siger den syvdobbelte Tour de France vinder.

"Men der er meget tilbage af sæsonen. Vi bliver nødt til at se, hvordan han klarer klassikerne i år. Han lægger meget energi i sine angreb, og det kan ende med at koste mange kræfter."

"Touren er på ingen måde nogen nem opgave. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind. At nå topformen, forberedelsen, hvordan hans team arbejder, hvordan Jumbo fungerer - der er mange ting, der spiller ind", siger Contador