Kevin Durant kommer forrygende fra start i ny klub: Effektiv indsats i sikker sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kevin Durant kommer forrygende fra start i ny klub: Effektiv indsats i sikker sejr

Kevin Durant blev i 2014 kåret som MVP i NBA. Fire gange i karrieren er han ligeledes blevet topscorer i den bedste basketliga i verden.
Kevin Durant blev i 2014 kåret som MVP i NBA. Fire gange i karrieren er han ligeledes blevet topscorer i den bedste basketliga i verden.Jacob Kupferman/Getty Images North America/Getty Images via AFP
I sin første kamp som Phoenix Suns-spiller leverede Kevin Durant en fin præstation natten til torsdag. Her blev det til en sejr på udebane mod Charlotte Hornets, da Durant og Co. sejrede med cifrene 105-91.

I starten af februar var superstjernen Kevin Durant hovedperson i et større trade, da Phoenix Suns sendte tre spillere og en masse draft picks til Brooklyn Nets i bytte for netop Durant og holdkammerat TJ Warren.

Natten til torsdag fik den efterhånden 34-årige profil så sin debut for sit nye mandskab, da han sammen med resten af Phoenix Suns besøgte Charlotte Hornets i Spectrum Center i North Carolina.

Og her viste Kevin Durant, at der næppe bliver tale om nogen længere tilvænningsperiode for den forhenværende MVP og topscorer.

For selvom KD, som Durant også gerne kaldes, ikke var den mest scorende spiller natten til torsdag, så leverede den nyslåede Suns-spiller en enormt effektiv indsats, der var med til at sikre Phoenix en sejr på 105-91.

Skal bare koncentrere sig om at spille

Det er Kevin Durants 14. år i NBA, efter han i 2007 blev valgt som nummer to i draften, kun overgået af skadesplagede Greg Oden, og siden har Durant altså været forbi først Seattle SuperSonics, der i 2008 rykkede til Oklahoma City og kom til at hedder Thunder, derefter Golden State Warriors og altså senest Brooklyn Nets.

Med snart 1.000 grundspilskampe på CV'et er Durant altså en enormt erfaren herre at få ind, men i første omgang forventer cheftræner Monty Williams ikke, at Durant påtager sig nogen lederrolle i Arizona.

"Jeg tror, at der er for mange spillere i NBA, der føler for stort pres for at lede. Og jeg synes bare ikke, det er nødvendigt. Det er mit job at lede. Spillerne gør det i enkelt situationer, men det er den ene ting, jeg har fortalt ham: 'Jeg forventer ikke, at du er leder. Du skal bare være dig selv og spille basketball.' Og jeg tror, det er der, han er mest fri til at være sig selv," kommer det fra Monty Williams på ligaens hjemmeside.

Der mangler da heller ikke lederskab på gulvet i Phoenix Suns, hvor den 37-årige point guard veteran, Chris Paul, også er at finde.

Passer godt ind

I sin debut for Phoenix Suns blev det til solide 23 point for Kevin Durant, scoret på blot 15 skudforsøg, hvoraf de 10 blev ramt. Kun holdets helt store stjerne i de seneste sæsoner, Devin Booker, scorede flere med sine 37 point.

"Jeg føler, at jeg passer ret godt ind. Alle forsøgte bare at gøre mig så komfortabel som muligt derinde. Den bølge skal jeg bare ride videre på," lyder det fra 34-årige Durant.

Sejren mod Charlotte Hornets var nummer 34 i denne sæson for Phoenix Suns, der i seneste sæson havde ligaens allerbedste sejrsprocent i grundspillet, da holdet vandt 78 procent af alle sine kampe. De 34 sejre i hidtil 63 kampe kaster en foreløbig fjerdeplads i Western Conference af sig.

Næste opgave for Kevin Durant og Phoenix Suns bliver endnu en udebanekamp, når Suns natten til lørdag gæster Chicago Bulls. Først natten til torsdag 9. marts får Durant chancen for at debutere på hjemmebane. Her møder Phoenix nemlig Durants tidligere klub, Oklahoma City Thunder, hjemme i Arizona.