NBA Round-up: Hornets vinder trods slem skade til stjernespiller

NBA Round-up: Hornets vinder trods slem skade til stjernespillerGetty Images via AFP
Fire kampe blev afviklet i NBA natten til tirsdag og Flashscore.dk giver dig det fulde overblik her.

Charlotte Hornets - Detroit Pistons 117-106

Charlotte Hornets fortsatte deres varmeste periode i sæsonen mandag aften, da de slog Detroit Pistons med 117-106, men mistede stjerneguarden LaMelo Ball med et ankelbrud i løbet af kampen.

Ball så ud til at vende sin højre ankel om under en dribling i tredje quarter og gik til jorden. Han blev kortvarigt skiftet ud af kampen og kom ikke tilbage. Holdet meddelte skaden kort efter kampens afslutning. Ball sluttede kampen med 18 point på 6 ud af 7 skud udenfor buen.

Gordon Hayward lagde 19 point til, og Kelly Oubre Jr. sluttede sig til Ball med 18 point for Charlotte. Mark Williams leverede 15 point og 11 rebounds.

Terry Rozier førte Hornets an med 22 point, da holdet vandt sin femte kamp i træk.

Philadelphia 76'ers - Miami Heat 99-101

Jimmy Butler scorede 23 point, havde 11 rebounds, ni assists og fire steals og hjalp Miami med at vinde over værterne fra Philadelphia.

Butler ramte kurven på et reverse layup med 1:28 tilbage til føring 100-99 og tilføjede derefter et frikast med 8,8 sekunder tilbage. Philadelphias James Harden missede et 3-pointsforsøg i slutfasen.

Gabe Vincent scorede 14 point, Max Strus og Bam Adebayo scorede 13 point hver, og Victor Oladipo scorede 11 point for Heat, som dermed afbrød en stime på fire nederlag i træk. Joel Embiid førte Sixers an med 27 point og 12 rebounds, Tyrese Maxey tilføjede 23 point, inden han blev udvist for kampen, og Harden havde 20 point og 12 assists.

New York Knicks - Boston Celtics 109-94

Julius Randle og Immanuel Quickley scorede 23 point hver for New York, som førte næsten fra start til slut i en sejr over Boston.

Mitchell Robinson (10 point, 13 rebounds) lavede en double-double for Knicks, som har vundet seks sejre i træk og otte ud af ni og er nu på femtepladsen i Eastern Conference foran Brooklyn Nets. Malcolm Brogdon scorede 22 point for Celtics, der tabte for tredje gang i 12 kampe. Jayson Tatum, der inden opgøret havde et snit på 30,4 point pr. kamp, blev begrænset til 14 point, inden han blev udvist sidst i fjerde quarter.

Knicks førte med mindst ni point i hele anden halvleg og fik sejren i hus, da Josh Hart ramte en 3-pointer med 3:52 tilbage i fjerde quarter, og Quickley omsatte frikastet efter Tatums anden tekniske fejl seks sekunder senere for at øge føringen til 106-91.

New Orleans Pelicans - Orlando Magic 93-101

Paolo Banchero scorede 29 point da Orlando besejrede New Orleans. Stillingen var uafgjort 93-93 med mindre end to minutter tilbage, før Banchero lavede to hopskud, og Magic scorede kampens sidste otte point.

Moritz Wagner og Markelle Fultz tilføjede hver 14 point, og Wendell Carter Jr. havde 11 point og 11 rebounds for Orlando, som indledte et roadtrip på tre kampe med at afslutte et serie-sweep mod New Orleans.

Brandon Ingram scorede 25 point, CJ McCollum scorede 18 og Herbert Jones Jr. tilføjede 10 point for Pelicans, som tabte deres fjerde kamp i træk i deres første hjemmekamp i 17 dage.