Katastrofe for titelaspirant: Nyerhvervet stjerne måske ude i resten af sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Katastrofe for titelaspirant: Nyerhvervet stjerne måske ude i resten af sæsonen

Kevin Durant er to gange i karrieren blevet mester. Begge gange var med Golden State Warriors, som han forlod i 2019 til fordel for Brooklyn Nets.
Kevin Durant er to gange i karrieren blevet mester. Begge gange var med Golden State Warriors, som han forlod i 2019 til fordel for Brooklyn Nets.Jacob Kupferman/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Phoenix Suns har store ambitioner og drømme om en NBA-titel, men måske led disse drømme et alvorligt knæk natten til torsdag. Her måtte holdets nyerhvervede superstjerne, Kevin Durant, nemlig forlade banen under opvarmningen med en skade i anklen. Skaden kan måske holde den 34-årige stjerne fra gulvet i en længere periode.

Tre sølle kampe. Det var, hvad Kevin Durant nåede i sin nye klub, Phoenix Suns, inden den 34-årige superstjerne løb ind i en skade. Det gjorde han nemlig natten til torsdag, da Phoenix Suns på hjemmebane i Arizona fik besejret Durants forhenværende klub, Oklahoma City Thunder, med 132-101.

Skaden skete allerede inden kampen, da Durant i løbet af sin opvarmning gled og vrikkede om på sin ankel, hvorfor han var tvunget til at se kampen fra sidelinjen. Derfra kunne han dog se sin nye holdkammerat, Devin Booker, dominere med 44 point.

Og ifølge azcentral.com er der risiko for, at der er tale om en længerevarende skade. Det lokale medier mener således at vide, at der meget vel kan være tale om en alvorlig forstuvning, der kan holde Durant fra gulvet helt frem til afslutningen på den regulære sæson og begyndelse på årets slutspil.

Det er ingen hemmelighed, at basketball er hårdt for særligt knæ og ankler, men det er altså ikke kun de tungeste spillere, der lider med skadesproblemer i disse led, da også mere en spinkel spiller som Durant har døjet med skadeskvaler gennem karrieren.

Således har den forhenværende MVP ikke spillet samtlige grundspilskampe af en sæson siden 2011-2012, hvor der endda var tale om en forkortet sæson på 66 kampe, da en lockout holdt ligaen hen helt frem til juledagene.

Skaden kan blive problematisk for Phoenix Suns, der i starten af februar satsede stor på netop Kevin Durant, da de byttede hele tre spillere, Mikal Bridges, Cameron Johnson og Jae Crowder, samt en god håndfuld draft picks for at hente Durant og TJ Warren til Arizona.

Phoenix Suns var i seneste sæson NBA’s allerbedste hold i grundspillet, hvor det blev til 64 sejre i de 82 grundspilskampe. I slutspillet blev det dog til et skuffende exit allerede i semifinalerne i Western Conference, da man tabte til Luka Dončić og Dallas Mavericks i en serie, der gik helt til kamp syv.

Arizona-mandskabet, der har Monty Williams i spidsen, har i denne sæson haft en noget omtumlet tilværelse, men Suns er dog kommet fint med i toppen af Western Conference i de seneste måneder med en række gode præstation, der giver Suns en øjeblikkelig fjerdeplads, kun snævert overgået af Sacramento Kings og Memphis Grizzlies, mens Denver Nuggets, anført af Nikola Jokić, er helt suveræne.

Næste opgave for Phoenix Suns, der altså uden tvivl bliver uden Kevin Durant, er endnu en hjemmebanekamp natten til søndag mod netop føromtalte Sacramento Kings.