Kasper Hjulmand regner med hjælpende hånd fra franske reserver mod Tunesien

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kasper Hjulmand regner med hjælpende hånd fra franske reserver mod Tunesien
Kasper Hjulmand.
Kasper Hjulmand.Profimedia
Intet er afgjort i Danmarks gruppe ved VM. Både Australien, Tunesien og Danmark kan alle gøre Frankrig selskab i ottendedelsfinalerne inden sidste gruppekamp.

Danmark skal selv vinde over Australien for at have en chance for at gå videre til ottendedelsfinalerne ved fodbold-VM i Qatar, men selv tre danske point i onsdagens gruppefinale kan vise sig ikke at være nok.

Vinder Tunesien samtidig over Frankrig, ender både Danmark og Tunesien på fire point, og så afgør målscoren, hvem der avancerer til knockoutfasen.

Det regnestykke udgår dog, hvis Frankrig bare tager point mod Tunesien, og den hjælp regner Kasper Hjulmand med, at Danmark får, men tager også forbehold for, at motivation kan være en faktor.

"Der er bare så meget kvalitet i fransk fodbold og i det franske hold, at jeg tror, at de får et godt resultat", siger Kasper Hjulmand.

"I fodbold ved man selvfølgelig aldrig, hvad der sker, og man kan ikke være sikker på, hvem der vinder en fodboldkamp. Frankrig møder trods alt en modstander, der vil gøre alt."

Hjulmand er ikke bekymret for det faktum, at Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, allerede har varslet, at han kommer til at spare flere profiler mod tuneserne, fordi Frankrig allerede er sikret avancement.

"Jeg kan kun forestille mig, at de nye spillere vil vise sig frem for Deschamps. Der er så meget kvalitet i den franske trup, og der bør også være en stor sult", siger Kasper Hjulmand.

Dysten mellem de to grupperivaler er dog uden betydning for Danmarks VM-skæbne, hvis ikke Danmark selv snupper sin første gruppesejr.

"Det er ikke Tunesiens kamp, jeg tænker mest på, for jeg kan jo ikke gøre noget som helst ved den. Jeg tænker på at forberede mit eget hold, så vi kan gå ud og fyre den af mod Australien", siger Kasper Hjulmand.

De to kampe spilles begge onsdag klokken 16 dansk tid.