Dansk back frygtede selvmål: Mbappé er umulig at holde

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Dansk back frygtede selvmål: Mbappé er umulig at holde
Dansk back frygtede selvmål: Mbappé er umulig at holde
Dansk back frygtede selvmål: Mbappé er umulig at holde
Profimedia
Højrebacken Rasmus Nissen Kristensen er irriteret over, at han ikke kunne afværge Frankrigs matchvindermål i lørdagens 2-1-sejr over Danmark ved VM i Qatar.

Med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid sled Kylian Mbappé sig ind foran backen og styrede bolden i mål fra nært hold.

"Jeg er frustreret over Frankrigs andet mål. Det var et klasseindlæg, efter at de havde spillet sig fri igennem i vores venstre side. Det var sindssygt svært at forsvare den bold, og jeg ville gerne have gjort mere. Hvis jeg havde gjort noget andet, kunne jeg måske have forhindret det."

"Jeg havde et øje på Mbappé, men bolden lå perfekt, og jeg følte, at hvis jeg var mere aggressiv, ville jeg ende med at lave selvmål. Man må bøje sig for kvalitet, for jeg føler egentlig, at jeg gjorde, hvad jeg kunne, siger Rasmus Nissen Kristensen.

Kylian Mbappé scorede også Frankrigs første mål i opgøret og havde foruden målene også flere andre pæne tilbud. Den lynhurtige franskmand er umulig at holde nede i en hel kamp, mener Rasmus Nissen Kristensen, der var Mbappés direkte modspiller.

Kylian Mbappe
Opta by Stats Perform

"Det klinger hult, hvis jeg siger, at jeg synes, det gik fint, når han ikke var så meget med i kampen, men lavede to mål. Han er speciel i forhold til andre, jeg har spillet imod, som er mere aktive og aggressive. Mbappé er svær at spille mod, fordi han kan falde ud af kampen, men pludselig eksploderer han bare.

"Det så man også i fire-fem situationer, hvor man bare kunne håbe, at han ikke sparkede bolden ind", siger den danske back.

Forsvarsmakkeren Joachim Andersen tager også hatten for Mbappés kamp, men mener, at Danmark burde være sluppet fra gruppekampen med point. "Mbappé er en verdensklassespiller, som scorede to mål, og det var forskellen. Jeg synes ikke, at Frankrig havde alverdens chancer, men de scorede i modsætning til os. Vi havde selv to andre chancer, vi skulle have scoret på", siger Joachim Andersen.

Han henviser til Jesper Lindstrøm og Martin Braithwaites afbrændere efter Andreas Christensens udligning til 1-1. Danmark er nu tvunget til at vinde over Australien i den sidste VM-gruppekamp for at kunne gå videre til ottendedelsfinalen.