Rangers vinder grundspillet i NHL med sikker sejr: Eller stadig med i slutspilsræset

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Rangers vinder grundspillet i NHL med sikker sejr: Eller stadig med i slutspilsræset
New York Rangers vinder grundspillet i NHL med sikker sejr: Eller stadig med i ræset
New York Rangers vinder grundspillet i NHL med sikker sejr: Eller stadig med i ræsetPhoto by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Igor Shesterkin lavede 26 redninger, og fik dermed sin fjerde shutout i sæsonen, da New York Rangers vandt Presidents Trophy som det hold med flest point i grundspillet, ved at besejre Ottawa Senators med 4-0 i Madison Square Garden natten til tirsdag.

Rangers præsterede i løbet af grundspillet at slå to franchiserekorder. De opnåede flest points nogensinde med 114, og flest antal sejre med 55.

Det er fjerde gang holdet fra Manhattan vinder Presidents Trophy, (1991-92, 1993-94 og 2014-15), hvilket sætter dem sammen med Detroit Red Wings (seks) og Boston Bruins (fire) som de eneste hold, der har vundet det mindst fire gange.

"Det er klart en præstation. Når du spiller for noget, for en pokal, er det aldrig noget, man tager let på. Jeg synes, det er godt for os at have den mentalitet, den ekstra følelse af hastighed, når vi går ind i slutspillet. Nu er om hurtigt at komme videre, og gøre os klar til det slutspillet", lyder det fra holdets kaptajn Jacob Trouba til journalister efter kampen

Artemi Panarin scorede sit 49. mål og lavede en assist, Adam Fox scorede et mål i undertal og lavede en assist, og Chris Kreider lavede to assists for Rangers (55-23-4), der har vundet fem ud af de sidste syv kampe og også sikrede sig førstepladsen i Metropolitan Division.

New York åbner Stanley Cup-slutspillet mod enten Lars Eller og Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, Detroit Red Wings eller Philadelphia Flyers, der alle stadig er i kamp om den anden wild card fra Eastern Conference.

Trods status som det bedste hold i grundspillet, er det ingen garanti for at man kommer langt i slutspillet. Snarere tværtimod.

Historien viser at det seneste hold til at vinde både Presidents Trophy og Stanley Cup i samme sæson, er Chicago Blackhawks tilbage i 2012/13 sæsonen.

Sidste år var Boston Bruins overlegne gennem hele slutspillet, men endte med at tabe til Florida Panthers i første runde af slutspillet.