Füchse Berlin-dansker i forrygende målform: Scorer 14 gange i sikker sejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Füchse Berlin-dansker i forrygende målform: Scorer 14 gange i sikker sejr

Lasse Andersson har scoret hele 116 mål i denne Bundesligasæson. Kun Manuel Zehnder, Casper U. Mortensen og Mathias Gidsel har scoret flere.
Lasse Andersson har scoret hele 116 mål i denne Bundesligasæson. Kun Manuel Zehnder, Casper U. Mortensen og Mathias Gidsel har scoret flere.Profimedia
Der var masser af danske mål i luften i Max-Schmeling-Halle tirsdag aften, da Füchse Berlin hjemme slog TVB Stuttgart med 32-27. Således skød Lasse Andersson på det nærmeste hul i nettet med sine 14 scoringer.

Tirsdag aften var der masser af Bundesligahåndbold på menuen i det tyske, hvor blandt andet titelaspiranter fra Füchse Berlin hjemme i Max-Schmeling-Halle fik besøg af TVB Stuttgart, der med nød og næppe er fri af nedrykningsstregen i øjeblikket. 

Her blev det til en sikker hjemmesejr for Füchse Berlin på 32-27, og hovedstadsklubben med tre danskere på holdet blev båret frem af særligt én af sine danske spillere. 

Således stod den 29-årige skudstærke venstreback Lasse Andersson for hele 14 scoringer i kampen mod det sydtyske mandskab, og den forhenværende Barcelona-spiller skulle endda kun bruge 16 forsøg på at score sine 14 mål. 

Danskerens mange scoringer var dog stadig et godt stykke fra rekorden for flest scoringer i én Bundesligakamp, som lyder på vanvittige 21 scoringer. Den rekord stod HSV Hamburg-legenden Stefan Schröder i 2009 for at sætte.

Andersson har i det hele taget gang i en god sæson og indtager da i øjeblikket også fjerdepladsen på topscorerlisten i den bedste tyske herrehåndboldrække, hvor holdkammerat Mathias Gidsel ligger som nummer et foran danske Casper U. Mortensen. 

Netop Mathias Gidsel bød da også ind med lidt scoringer i tirsdagens opgør, men danskeren var ikke helt så skarp, som det normalt er tilfældet, og det blev således til fire scoringer på syv skudforsøg, mens legendariske Hans Lindberg noterede sig for tre mål på fem forsøg. 

Både Mathias Gidsel og Hans Lindberg er udtaget til den forestående EM-slutrunde, der spilles i lige netop Tyskland i januar. Til gengæld fandt landstræner Nikolaj Jacobsen altså ikke plads til Lasse Anderssons dunderskud i sin 19-mand store trup.

Med sejren holder Füchse Berlin trit med SC Magdeburg i toppen af den tyske Bundesliga. Begge mandskaber har vundet 14 af sine indledende 17 kampe og ligger derfor begge på 30 point, Magdeburg dog med en bedre målscore end Füchse Berlin, hvorfor førstnævnte indtager førstepladsen.