Gronk blev vippet af pinden: Tight end overhaler legende med endnu en vild kamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Gronk blev vippet af pinden: Tight end overhaler legende med endnu en vild kamp
33-årige Travis Kelce greb touchdown nummer 68 i karrieren sent i sejren mod Los Angeles Chargers.
33-årige Travis Kelce greb touchdown nummer 68 i karrieren sent i sejren mod Los Angeles Chargers. Profimedia
Da Kansas City Chiefs natten til mandag besejrede Los Angeles Chargers, satte Travis Kelce ny NFL-rekord for flest kampe med mere end 100 receiving yards af en tight end.

Natten til mandag blev der sat rekord i NFL, da Kansas City Chiefs leverede et flot comeback mod Los Angeles Chargers i Californien. 

For Super Bowl-vinderne fra 2019, med superstjernen Patrick Mahomes i spidsen, var faktisk temmelig meget bagud ved pausen, efter Chargers havde scoret 20 point mod Chiefs' 13 i de første to perioder. 

Det fik Kansas City Chiefs vendt i anden halvleg, særligt i fjerde og sidste periode, hvor Chiefs fik udscoret Chargers med 14-7, hvilket resulterede i en sejr på 30-27. 

Netop Mahomes var i hopla, og den profilerede quarterback kastede intet mindre 329 yards og tre touchdowns i løbet af det imponerende comeback, som Mahomes efterhånden er ved at gøre til lidt af et kendtegn. Mens quarterbacken spredte sine kast fint ud til flere forskellige modtagere, var der dog ingen tvivl om, hvem favoritmålet var. Det var Travis Kelce - og det var netop Travis Kelce, der natten til mandag satte NFL-rekord. 

Travis er Travis - den bedste i historien

Alle tre touchdowns, som Mahomes kastede, landede i hænderne på Travis Kelce. Læg dertil tre yderligere receptions, og så endte Travis Kelce ellers på hele 115 receiving yards i sejren mod Chargers. 

Lige dér ligger rekorden, for det var nemlig gang nummer 33 i karrieren, at Travis Kelce ramte et trecifret antal receiving yards i en enkelt kamp. Og det er altså én gang mere, end legendariske Rob Gronkowski, der i 2021 indstillede karrieren, formåede at gøre det i løbet af sin karriere. Dermed har Travis Kelce nu rekorden for flest kampe af en tight end med mere end 100 receiving yards.

Syv gange er Kelce, der i 2013 blev draftet som et tredjerunde pick af Kansas City Chiefs, hvor han altså har spillet hele karrieren, blevet valgt til Pro Bowl, og en ottende gang kunne altså sagtens tænkes at ligge i denne sæson for Kelce, som efter kampen blev hyldet af holdkammerat Mahomes. 

"Travis er Travis. Han er den bedste tight end i historien. Han laver den slags plays, og så vinder vi kampe," fortæller Mahomes til Chiefs' hjemmeside efter kampen, med reference til kampens afgørende touchdown, der faldt med blot 31 sekunder tilbage på uret. 

Med sejren udbygger Kansas City Chiefs føringen i AFC West divisionen, hvor Chiefs ser ud til at slutte som nummer et for syvende sæson i streg. Næste opgave for Mahomes og Kelce bliver en kamp mod Chargers' bysbørn fra Los Angeles, når Chiefs og Rams støder hovederne sammen sent søndag 27. november.