New England Patriots forlænger med "homegrown" safety Kyle Dugger

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
New England Patriots forlænger med "homegrown" safety Kyle Dugger
Kyle Dugger fejrer en interception
Kyle Dugger fejrer en interceptionPhoto by Winslow Townson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
New England Patriots og safety Kyle Dugger er blevet enige om en fireårig kontraktforlængelse, afslører kilder for ESPN søndag.

Kontrakten har en basisværdi på 406 millioner kroner og kan stige til 462 millioner kroner, inklusive 206 millioner kroner garanteret, ifølge kilderne.

Duggers nye kontrakt har en gennemsnitlig årlig værdi på 116 millioner kroner.

Tidligere i denne måned modtog Dugger holdets transition tag, hvilket begrænsede hans muligheder som free agent. Hvis han havde spillet 2024-sæsonen under dette tag, ville han have tjent 109 millioner kroner, hvilket svarer til gennemsnitslønnen for de ti bedste spillere på hans position.

I nyere tid har blot fem NFL-spillere har modtaget dette transition tag i de sidste ti år, men ingen af dem har været safeties.

Træner Jerod Mayo og direktør for scouting Eliot Wolf har understreget betydningen af at belønne spillere, der er blevet draftet og udviklet af holdet, som en del af den kultur, de søger at etablere, og denne kontraktforlængelse understreger teamets engagement i at sikre sin fremtidige succes.

28-årige Dugger måler 188 centimeter og vejer 101 kilo, og kom ind i NFL som Patriots' valg i anden runde i 2020. Han har siden spillet 61 grundspilskampe, hvoraf han har startet 52. Han blev holdets højeste valg i 2020, nummer 37 i alt, efter at New England havde handlet sig ud af første runde. Hans sikre tacklinger og aggressive spillestil gjorde ham hurtigt til et værdifuldt aktiv for Patriots.

I løbet af 2023-sæsonen opnåede Dugger en karrierehøj 109 taklinger og delte holdets førerposition med to interceptioner. Han spillede 98% af holdets defensive snaps, hvilket understregede hans afgørende betydning for holdet.

I 2022 blev Dugger den første forsvarsspiller for Patriots siden 1970 til at score tre touchdowns i en sæson.