Receiver Stefon Diggs skifter overraskende fra Buffalo Bills til Houston Texans

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Receiver Stefon Diggs skifter overraskende fra Buffalo Bills til Houston Texans
Diggs skifter til Houston Texans
Diggs skifter til Houston TexansAFP
Buffalo Bills har tradet den firedobbelte Pro Bowl-wide receiver Stefon Diggs til Houston Texans. Det rapporterer ESPN's Adam Schefter på X. Bills modtager et andenrundevalg i NFL-draften i 2025. Ud over spilleren modtager Texans to draftvalg i lavere runder. Et sjette-rundevalg til dette års NFL-draft og et femte-rundevalg til næste års NFL-draft.

Sidste år nåede Texans slutspillet med rookie-quarterbacken C.J. Stroud, og med tilføjelser som Diggs er Houston-holdet på udkig efter at tage det næste skridt. Tidligere har ejerne Janice og Cal McNairs hold hentet store navne som running back Joe Mixon og pass-rusher Danielle Hunter.

I årene før Strouds ankomst var stemningen på NRG Stadium ofte i ikke værd at skrive hjem om, blandt andet på grund af "Deshaun Watson-sagen". Quarterbacken var i centrum for et oprør omkring seksuelle overgreb på kvindelige massører. Det kastede også Texans tilbage rent sportsligt.

Bills sagde farvel til flere store navne i løbet af offseason. Quarterback Josh Allens hold så forsvarsspillerne Jordan Poyer og Tre'Davious White forlade deres secondary, og det samme gjorde center Mitch Morse og outside linebacker Leonard Floyd.

Diggs underskrev ellers en fireårig kontraktforlængelse til en værdi af 104 millioner dollars i april 2022. Det betyder også, at Buffalo bliver nødt til at sluge lidt over 31 millioner dollars i dead money næste år, det højeste beløb nogensinde for en wide receiver.

Ægteskabet mellem Diggs og Bills var ikke decideret ulykkeligt, men det var dog et problemfyldt et af slagsen. Der har altid været stillet spørgsmålstegn ved hans engagement, selvom receiveren afslørede, at han ville være ganske glad for at gå på pension som 'Bill'.

Men forbindelsen mellem Allen og Diggs i sidste sæson kørte ikke som årene før, og der var endda en periode på syv kampe uden et grebet touchdown fra Diggs.

Stefon Diggs blev draftet som nummer 146 i femte runde af NFL-draften i 2015 af Minnesota Vikings. Efter fem år skiftede han til Bills, hvor han var en vigtig mand i fire år og også nåede Pro Bowl hvert år.

I 2020 var Diggs i toppen af katagorien for receptions og receiving yards.