Tidligere NFL-cornerback Vontae Davis fundet død, 35 år gammel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tidligere NFL-cornerback Vontae Davis fundet død, 35 år gammel
Davis blev fundet død af politiet
Davis blev fundet død af politietProfimedia
Den tidligere NFL-spiller Vontae Davis, som pludselig trak sig tilbage fra sporten midt i en kamp i 2018, blev mandag fundet død i sit hjem i Florida, bekræfter politiet.

Politiet siger i en erklæring, at den 35-årige tidligere cornerback fra Miami, Indianapolis og Buffalo blev fundet af en husassistent, og tilføjer, at de foreløbige undersøgelser ikke viser tegn på en forbrydelse.

"I morges rykkede politiet i Davie ud til 6051 SW 178th Avenue i forbindelse med et lægeopkald," siger politiet i Davie, South Florida, i en udtalelse.

"Betjentene blev kaldt til boligen af husassistenten, som fandt husejeren død. Vi kan bekræfte, at den afdøde er Vontae Davis, 35 år.

"Foreløbige oplysninger tyder på, at der ikke er tale om en forbrydelse."

Davis tilbragte 10 sæsoner i NFL og begyndte sin karriere hos Miami Dolphins fra 2009 til 2011, før han kom til Indianapolis Colts i 2012, hvor han var indtil 2017-sæsonen.

I 2018 underskrev han en etårig aftale med Buffalo Bills, men trak sig dramatisk tilbage fra sporten i pausen under Bills 31-20 nederlag til Los Angeles Chargers.

I en udtalelse efter kampen sagde Davis, at han havde indset, at hans hjerte ikke længere var i NFL.

"I dag på banen ramte det mig virkelig hurtigt og hårdt: Jeg burde ikke være derude længere," sagde Davis i et Instagram-opslag. "Mens jeg var på banen, havde jeg det bare ikke godt.

"Det er vigtigere for mig og min familie at blive raske, end at omfavne krigermentaliteten påtvunget, for så at halte væk for sent."

Dolphins, Colts og Bills sendte alle kondolencer på de sociale medier til Davis' familie og nærmeste mandag.

"Vi er knuste over den tidligere Dolphins CB Vontae Davis' pludselige død og sender vores dybeste kondolencer til hans familie og kære i denne svære tid," skrev Dolphins.

Colts siger, at Davis var en "standout player" for organisationen i løbet af sine seks sæsoner på holdet.

"Men han var en endnu bedre holdkammerat, som havde et smil og positiv energi med sig hver dag," skriver Colts. "Han vil blive dybt savnet, og vi sender vores bønner til hans familie og kære."