Denver, Seattle og Buffalo vinker farvel til flere stjernespillere i forsvaret

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Denver, Seattle og Buffalo vinker farvel til flere stjernespillere i forsvaret
Jordan Poyer og Micah Hyde spillede deres sidste kampe for Bills
Jordan Poyer og Micah Hyde spillede deres sidste kampe for BillsProfimedia
Der bliver raslet med sablen i NFL. Onsdag og torsdag blev det annonceret, at Seattle Seahawks, Buffalo Bills og Denver Broncos giver slip på flere stjerner i forsvaret for at skære ned på omkostningerne.

Seattle Seahawks kom tirsdag ud med nyheden om, at både Jamal Adams (28) og Quandre Diggs (31) forlader Seahawks med øjeblikkelig virkning.

Adams, det sjette valg i NFL-draften i 2017, blev hentet i New York Jets i 2020 for to draftvalg i første runde, et fra tredje runde og safety Bradley McDougald. Den tredobbelte Pro Bowler var kun på banen i ni kampe i 2023 på grund af skader, og har været udsat for stigende kritik i de senere år.

Quandre Diggs var fast inventar i Seahawks' forsvar de seneste år, og missede ingen kampe i de sidste fire sæsoner. Han blev udnævnt til Pro Bowl tre gange, men må trods alt forlade Seahawks. Ved at rive deres kontrakter i stykker sparer Seahawks over 17 millioner dollars.

Efter at have vinket farvel til veteranen Micah Hyde, som havde en udløbende kontrakt, er hans safety-kollega Jordan Poyer også færdig i Buffalo. Bills meddelte onsdag, at Poyer ville blive fyret med det samme efter syv sæsoner som Buffalo Bill. CB Tre'Davious White er meget overraskende også blevet fyret af Bills.

White, der to gange har været All-Pro, spillede syv år i Buffalo men har været plaget af skader i de seneste sæsoner.

Broncos ser anden stjerne forlade holdet på kort tid

Efter nyheden om Russell Wilson tidligere på ugen meddelte Broncos torsdag, at safety Justin Simmons III forlader Denver med øjeblikkelig virkning.

Simmons der fire gange er blevet valgt til All Pro-holdet, og to gange er blevet valgt til Pro Bowler, blev draftet af Broncos i 2016, og voksede til en absolut stjernespiller i Denver. På trods af en sæson med tre interceptions, er Denver-kapitlet slut for Simmons, som ville spare Broncos 14,5 millioner dollars.