New England Patriots går efter den bedste QB til at føre holdet i den rigtige retning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
New England Patriots går efter den bedste QB til at føre holdet i den rigtige retning
Bailey Zappe spillede de sidste par kampe for New England Patriots i sæsonen 2023/24.
Bailey Zappe spillede de sidste par kampe for New England Patriots i sæsonen 2023/24.Reuters
Med tredjevalget i draften i april og 78 millioner dollars i råderum er New England Patriots optimistiske med hensyn til deres muligheder i deres første offseason i dette århundrede uden Bill Belichick (71).

Scoutingdirektør Eliot Wolf (41), klubbens de facto general manager, og den nye head coach Jerod Mayo vil fortsætte med at sætte brikkerne på plads til en genopbygning ved denne uges NFL Scouting Combine.

"Dette er en ny start, og vi er på vej i den rigtige retning. Det er en ny æra," sagde Wolf på podiet tirsdag.

"Vi har et lederskab med Jerod Mayo, som bliver fantastisk. Han er bare en utrolig leder og udvikler af mennesker. Og jeg tror, at når vi bevæger os fremad med det nye angreb og forsvar, bliver det ret specielt og spændende her."

Efter den dårligste sæson (4-13) siden 1992 med quarterbacks som Mac Jones (25) og Bailey Zappe (24), bekræftede Wolf, at holdet vil mødes med de tre bedste signal-callers i draft-klassen: USC's Caleb Williams, North Carolinas Drake Maye og LSU's Jayden Daniels.

"Jeg synes, det er et rigtig godt år for quarterbacks. Det er et rigtig godt år på mange positioner. Som med alle andre positioner vil vi evaluere deres styrker og svagheder og finde ud af, hvem der passer til os. Vi er ret tidligt i processen", lyder det fra Wolf.

"Jeg har ikke mødt nogen af de her fyre. Jerod har ikke mødt nogen af dem. Så efterhånden som vi kommer igennem processen her, finder vi ud af, hvad der er bedst for holdet. En ting ved quarterbacks i denne draft, som jeg er begejstret for, er, at de alle ser ud til at være virkelig hårde fyre, hvilket naturligvis er godt på enhver position, men især quarterback-positionen."

Boston Herald rapporterer, at Patriots vil mødes med de fleste af de tilgængelige quarterbacks i denne uge gennem formelle og uformelle interviews.

Jones har ikke gjort fremskridt siden sin Pro Bowl rookie-sæson som et 2021-førsterundevalg. Han kastede 23 interceptions og 24 touchdown-pasninger i løbet af 2022-23-kampagnerne. Zappe gennemførte kun 59,9% af sine kast i sidste sæson med flere picks (ni) end TDs (seks).

Wolf blev spurgt om, hvad han leder efter i en franchise-quarterback - til et franchise, der har været forkælet af to årtiers dominans fra Tom Brady.

"Først og fremmest at være en, der kan løfte sine holdkammerater," sagde Wolf. "En, som dine holdkammerater ønsker at spille for. Jeg synes det er en ekstremt undervurderet ting, som folk ikke taler så meget om.

"Lederskab er vigtigt og naturligvis fysisk talent. Vi ville ikke tale om disse fyre, hvis de ikke var fysisk talentfulde."

Wolf sagde, at alle muligheder - inklusive et trade - er på bordet med valg nummer tre. Han sagde, at ansvaret for førsterundevalget vil være hans.

Patriots har også brug for hjælp til wide receiver, tight end og offensive tackle. Draftklassen er dyb med wideouts og tackles.

"Jeg tror, det afhænger af, hvem vi taler om, og hvilke huller vi ender med at have," sagde Wolf. "Der er masser af tid mellem nu og sæsonstart til at lappe de huller. Og forhåbentlig kommer vi til at gøre mere end bare at lappe dem.

"Vi vil forsøge at få de bedste spillere, vi kan, og så må vi se, hvad der sker på quarterback-positionen."