Bill Belichick takker New England Patriots' fans med helsides annonce i lokalavis

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bill Belichick takker New England Patriots' fans med helsides annonce i lokalavis

New England Patriots' tidligere cheftræner Bill Belichick holder pressekonference på Gillette Stadium for at annoncere sin exit fra holdet.
New England Patriots' tidligere cheftræner Bill Belichick holder pressekonference på Gillette Stadium for at annoncere sin exit fra holdet.Reuters
Den tidligere Patriots-træner Bill Belichick (71) indrykkede en helsidesannonce i søndagens udgave af The Boston Globe, hvor han takkede New Englands fans for deres støtte i løbet af hans lange tid på holdet.

"Ingen steder i USA er professionelle sportsfans så passionerede som i New England, og i 24 år var jeg velsignet med at mærke jeres passion og styrke. Patriots er det eneste NFL-hold, der repræsenterer seks stater, men i virkeligheden kender Patriots Nation ingen grænser," indledte han sit brev, som blev bragt på side A3 i søndagens avis.

Belichick og Patriots gik fra hinanden den 11. januar efter en karriere, der omfattede seks Super Bowl-titler og yderligere tre AFC-mesterskaber. Han opnåede en rekord på 266-121 i den regulære sæson og 30-12 i postseason i løbet af 24 år i New England.

Han mindede om disse Super Bowl-mesterskaber i sit brev, som var skrevet med hvide typer på en mørkeblå baggrund og indeholdt et foto af en smilende Belichick ved en festlig parade.

"Seks gange fyldte I Boston med millioner til parader, der virkelig var udtryk for taknemmelighed og kærlighed Et udtryl der gik begge veje. Billederne fra de dage er brændt ind i min hukommelse," skrev han, før han nævnte to af de ting, han var mest kendt for som Patriots-træner.

"I har måske endda nydt min modesans og mine pressekonferencer, eller måske har I bare tolereret dem.

"Jeg elskede at være træner her, og sammen oplevede vi nogle fantastiske øjeblikke."

Belichick var til samtale om jobbet i Atlanta Falcons, som gik til Raheem Morris, og The Athletic rapporterede, at Washington Commanders også overvejede ham til deres job, før de ansatte Dan Quinn.

Belichick har tilbragt alle sæsoner med et NFL-hold siden 1975.