Rundens hold i Superligaen: Brandvarm Brøndby-spids og sprudlende AGF'ere er på holdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Rundens hold i Superligaen: Brandvarm Brøndby-spids og sprudlende AGF'ere er på holdet
Mathias Kvistgaarden var her, der og allevegne i kampen mod FC Nordsjælland.
Mathias Kvistgaarden var her, der og allevegne i kampen mod FC Nordsjælland.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
I en spillerunde, hvor FC København sikrede sig mesterskabet og dramaet i bundet nåede nye højder, er Flashscore nu klar med de bedste 11 fra runde 31 i Superligaen. Rundens bedste spillere er blevet sat op i en 4-2-3-1-formation.

Mads Kikkenborg – målmand (Lyngby BK)

Mads Kikkenborg
Mads KikkenborgClaus Bech/Ritzau Scanpix

En af Lyngbys bedste spillere i foråret har været målmanden Mads Kikkenborg. I mandagens bundgyser mod AaB var han endnu engang afgørende for sit hold, da han var med til at sikre en flot sejr over nordjyderne. Det er Kikkenborgs første rigtige sæson som førstevalg i klubben siden han kom til fra Esbjerg i 2021.

Med flere store redninger og en udstråling, der giver ro til forsvarsspillerne, sikrede Mads Kikkenborg sig en Flashscore-karakter på 7,9 i kampen mod AaB.

Kevin Mensah – venstre back (Brøndby IF)

Kevin Mensah
Kevin MensahLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndbys anfører Kevin Mensah vendte tilbage til kamptruppen i april efter en lang skadespause, og det virker til at have hjulpet holdet. I weekendens knusende 5-1-sejr over FC Nordsjælland var Mensah stærkt spillende på sin backplads, og det virker til at Brøndby-kaptajnen er førstevalg på en af de to back-positioner.

Mensahs solide kamp mod FCN gav ham en Flashscore-karakter på 7,1.

Pascal Gregor – stopper (Lyngby BK)

Pascal Gregor (venstre)
Pascal Gregor (venstre)Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lyngby-stopperen Pascal Gregor har efterhånden prøvet lidt af hvert. I denne sæson kæmper han og resten af Lyngby-holdet for overlevelse. Med 2-1 sejren over AaB har de nu også en realistisk chance. Pascal Gregor var stærkt spillende i kampen, og han var god til at holde hovedet koldt i kampens sidste fase, hvor det brændte på nede i Lyngby-feltet.

Gregors stærke indsats og kølige overblik var medvirkende til at sikre ham en Flashscore-karakter på 7,8.

Yann Bisseck – stopper (AGF)

Yann Bisseck
Yann BisseckBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vi skal nyde Yann Bisseck, mens han stadig spiller i Superligaen. Den tårnhøje tysker var igen suverænt spillende i 3-1-sejren over rivalerne fra Randers FC tirsdag aften. Bisseck var igen en maskine i det aarhusianske forsvar, men han viste også prøver på de offensive kvaliteter, som han besidder. Det gjorde han ved at score et sublimt mål efter et gennemspillet angreb.

Bisseck har været en af de absolut bedste forsvarsspillere i sæsonen, og han kamp mod Randers kastede en Flashscore-karakter på 9,1 af sig.

Elias Jelert – højre back (FC København)

Elias Jelert jubler med holdkammerater
Elias Jelert jubler med holdkammeraterBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Elias Jelert har i den grad slået igennem på FCK-holdet i denne sæson. Den unge back har mere eller mindre været førstevalg på en af de to backs hele sæsonen. Mandag var han med til at sikre endnu et mesterskab til FCK, da de slog Viborg med 2-1.

Elias Jelert var meget med i den offensive del i første halvleg, hvor FCK var farligst, mens han i anden halvleg skulle fokusere lidt mere på det defensive. Det løste den unge back glimrende, og det kastede en Flashscore-karakter på 7,6 af sig.

Kristoffer Olsson – central midtbane (FC Midtjylland)

Kristoffer Olsson
Kristoffer OlssonHenning Bagger/Ritzau Scanpix

Den svenske FC Midtjylland-profil, Kristoffer Olsson, har for alvor fundet det niveau, som han har været kendt for. I 3-3-kampen mod Silkeborg var han involveret i stort set alle FCM’s angreb, hvor han da også bidrog med både mål og assist.

Kristoffer Olsson har i denne sæson bidraget med fire mål og seks assists i 22 kampe for FCM. Hans kamp mod Silkeborg gav ham en Flashscore-karakter på 8,3.

Mads Frøkjær – central midtbane (OB)

Mads Frøkjær
Mads FrøkjærBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Frøkjær har fundet sine forårsfødder. Den teknisk velfunderede spiller har spillet et stærkt forår, hvor han gradvist er blevet bedre og bedre. I fredagens sejr over AC Horsens viste Frøkjær endnu engang prøver på sine evner. Han var stærk på bolden og satte flere gode angreb sammen for OB. Derudover leverede han også et oplæg til den afgørende 2-1-scoring.

OB og Frøkjær har derfor stadig muligheden for at slutte på syvendepladsen og spille med om en plads i Conference League. Frøkjærs flotte præstation blev kvitteret med en Flashscore-karakter på 8,1.

Søren Tengstedt – venstre kant (Silkeborg IF)

Søren Tengstedt
Søren TengstedtHenning Bagger/Ritzau Scanpix

Kent Nielsen var nok ikke ked af sin indskiftning af Søren Tengstedt efter 3-3-kampen mod FC Midtjylland. Den 22-årige offensivspiller blev nemlig sendt på banen efter 73 minutters spil, og han fik stor indflydelse på kampen. På de cirka 20 minutter, der resterede af kampen, nåede Tengstedt at score to mål og sikre et uafgjort resultat.

Den unge offensivspiller har nu lavet tre mål i Superligaen i denne sæson, og hans 20 minutter mod FC Midtjylland kastede en Flashscore-karakter på 7,9 af sig.

Emmanuel Sabbi – offensiv midtbane (OB)

Emmanuel Sabbi
Emmanuel SabbiBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den amerikanske offensivspiller Emmanuel Sabbi har ikke været kendt for at lave mange mål, men det ligner et rygte, der meget snart kan fordufte. Med de to mål i fredagens sejr over AC Horsens har Sabbi nemlig lavet fem mål i de seneste fem kampe. Han har derfor været en helt central del i OB’s opblomstring i foråret.

Emmanuel Sabbi har nu lavet otte mål i sæsonen, og hans to scoringer i fredagens kamp var med til at sikre ham en Flashscore-karakter på 8,5.

Mikkel Duelund – højre kant (AGF)

Mikkel Duelund
Mikkel DuelundBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelund skulle lige bruge lidt tid på at komme i gang i AGF, men det har så sandelig også givet pote for AGF nu. I tirsdagens 3-1-sejr over Randes FC var Mikkel Duelund en af de bedste spillere på banen, og han var en konstant trussel for Randers-defensiven.

Offensivspilleren kunne da heller ikke holdes fra at lave både mål og assist i kampen, hvilket gav ham en Flashscore-karakter på 9,0.

Mathias Kvistgaarden – angriber (Brøndby IF)

Mathias Kvistgaarden
Mathias KvistgaardenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var godt gang i måltavlen mandag aften på Brøndby Stadion, og det var der en helt særlig grund til. Hjemmeholdet vandt nemlig hele 5-1 over FC Nordsjælland i en kamp, hvor angriberen Mathias Kvistgaarden leverede en imponerende indsats med et hattrick til følge. Kvistgaarden har i foråret bidt sig fast i startopstillingen på Jesper Sørensens mandskab, og det har i den grad båret frugt.

Det var Kvistgaardens femte mål i de seneste fire kampe. Mandagens præstation mod FCN gav ham en Flashscore-karakter på hele 9,9.