Ubesejret Leverkusen-træner: Alle vil slå os

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ubesejret Leverkusen-træner: Alle vil slå os

Alonso og Wirtz fejrer Leverkusens sejr i Rom
Alonso og Wirtz fejrer Leverkusens sejr i RomReuters
Bayer Leverkusen har sat sig for at forlænge deres ekstraordinære stime på 47 kampe uden nederlag i denne sæson, men det bliver ikke nogen nem opgave, siger manager Xabi Alonso (42) fredag.

De nykårede Bundesliga-mestre kom et skridt nærmere en treble efter at have slået AS Roma 2-0 på udebane i Europa League-semifinalens første kamp torsdag, og de har nået den tyske pokalfinale mod Kaiserslautern.

Leverkusen, som afsluttede Bayern Münchens 11-årige kvælertag på Bundesliga-titlen, da de sikrede deres første trofæ siden 1993, rejser til Eintracht Frankfurt på sjettepladsen på søndag.

"Vi vil gerne forblive ubesejrede, og vi ved, at det bliver sværere for hver uge. Alle vil gerne slå os," sagde Alonso til journalister.

"Det har ikke været nemt i Frankfurt de seneste år, det er altid en hård modstander med et fleksibelt spilsystem. Vi har ikke meget tid til at forberede os."

Spanieren vil se Frankfurt-kampen fra tribunen, efter at han fik sit fjerde gule kort i sæsonen i forbindelse med holdets 2-2-kamp mod VfB Stuttgart i sidste uge.

"Man kan se kampen bedre fra tribunen, og jeg kan kommunikere med bænken," siger han.

"Jeg kommer til at savne den direkte kontakt med holdet under kampen, men spillerne er intelligente nok til at afgøre situationer individuelt på banen."