"Jeg er ikke på markedet": Bah og Tengsteds træner er ikke interesseret i Bayern-job

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Jeg er ikke på markedet": Bah og Tengsteds træner er ikke interesseret i Bayern-job

Opdateret
Schmidt afviser Bayerns interesse
Schmidt afviser Bayerns interesseLUSA
FC Bayern kan krydse den næste kandidat af listen i sin uendelige søgen efter en ny træner. Den tidligere Leverkusen-spiller Roger Schmidt gav lørdag et klart tilsagn til sin klub Benfica Lissabon, som har dansk islæt i form af Alexander Bah og Casper Tengstedt.

"Jeg forlængede bevidst min kontrakt med Benfica sidste år til 2026. Holdet har gjort enestående fremskridt i løbet af de sidste to år, og vi er i gang med at planlægge den nye sæson sammen. Du kan tage min udtalelse fra den sidste konference, eller for fjorten dage siden, eller for en måned siden, eller da jeg underskrev den nye kontrakt. Det er meget klart for mig, at jeg vil blive i Benfica indtil 2026, det er det, jeg vil, det er derfor, jeg har forlænget," citerede kicker Schmidt (57) fra pressekonferencen før udekampen mod FC Famalicao.

Roger Schmidt: Klar afvisning af Bayern

Da han blev spurgt specifikt om mulig interesse fra Bayern, gjorde den tidligere Leverkusen-træner sin holdning klar:

"Jeg ved ikke, hvor ofte jeg skal svare på dette spørgsmål. Jeg er ikke på markedet, jeg har et job i Benfica, jeg har ikke brug for at blive spurgt af nogen, for min situation er meget klar."

Tidligere har Xabi Alonso (Bayer Leverkusen), landstræner Julian Nagelsmann og den østrigske landstræner Ralf Rangnick også  meldt afbud som mulige kandidater. Roberto De Zerbi, som der også gik rygter om, var med i opløbet, forpligtede sig til Brighton & Hove Albion. 

Og den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui, som de tyske fodboldmestre ifølge Sky og Bild skulle have forhørt sig hos, er ifølge The Guardian på vej til West Ham United i Premier League.