Hvidovre-træner forbliver ubekymret trods skadeshelvede

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hvidovre-træner forbliver ubekymret trods skadeshelvede

Per Frandsen er optimist trods skaderne.
Per Frandsen er optimist trods skaderne.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Skaderne har haglet ned over oprykkerne fra Hvidovre IF efter Superligaens sæsonstart.

Undervejs i de første spillerunder har oprykkerne haft otte skadede spillere, og i mandagens 0-0-kamp mod Viborg blev spillere, som ifølge Hvidovre-træner Per Frandsen ikke var i form, sendt på banen.

Hvidovre-chefen forbliver dog alligevel ubekymret på den lange bane med en hård Superliga-sæson forude og en spillertrup ansat på deltid.

"Det bekymrer mig overhovedet ikke. Vi ved godt, hvad vi er, og hvis der er noget, der er på det her hold, så er det arbejdsmoral, og det vil der også være, når vi har spillet endnu flere kampe," siger Per Frandsen.

Oprykkerholdet leverede en god præstation mandag aften og sikrede et point ude mod Viborg. Holdet var dog tømt for batterier mod slut.

"Vi så trætte ud til sidst, og mange af vores spillere, der lige er kommet tilbage fra skade, er ikke helt i form, men vi har haft mange skader. Nogle af dem, vi sendte på banen mod Viborg, vidste vi godt, ikke havde en hel kamp i sig, men det var vi tvunget til. Der er ingen tvivl om, at nogle ikke er i den form lige nu, de skal være i," siger Hvidovre-træneren.

Mod Viborg mandag aften var oprykkerne presset tilbage i indledningen, men Per Frandsen ændrede system, så Hvidovre fik en ekstra central midtbanespiller. Det sikrede i sidste ende et point i domkirkebyen.

"Vi havde problemer i de første 20 minutter, men efter at vi skiftede system, var vi bedst i resten af første halvleg. Efter pausen havde vi også nogle halvstore chancer, men alt i alt er det fantastisk for os at tage til Viborg og få et point," siger Per Frandsen.

Hvidovre har fortsat sin første sejr til gode efter oprykningen til Superligaen. Næste mulighed for dét er på fredag, når holdet tager imod de danske mestre fra FC København og dermed bliver testet maksimalt i det nye selskab i den bedste danske række.