FCK-træner accepterer kritik fra fans og sigter mod Europa

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK-træner accepterer kritik fra fans og sigter mod Europa

Neestrup forstår smidte arbejdshandsker på banen
Neestrup forstår smidte arbejdshandsker på banenClaus Bech/Ritzau Scanpix
Der var kritiske bannere og massevis af handsker smidt på banen, da FC København søndag mødte FC Nordsjælland i Superligaens sidste spillerunde og sikrede tredjepladsen med 1-1.

FCK-træner Jacob Neestrup accepterer kritikken af det detroniserede mesterhold og handskernes symbolik.

"Vi har ikke leveret godt nok i Superligaen og levet op til de store forventninger, man med rette kan stille til FC København, men den opbakning vi fik herinde i dag var virkelig flot.Ja, der var kritiske bannere og arbejdshandsker på banen, og det havde jeg da gerne undværet, men det havde vi også undværet, hvis vi havde præsteret bedre," siger Neestrup til FCK's hjemmeside.

FCK skal som bronzevinder fredag klokken 19 hjemme møde vinderen af nedrykningsspillet, Randers FC, om en plads i næste sæsons Conference League-kvalifikation.

Først efter den kamp vil Neestrup give sin vurdering af sæsonen.

" Det er præmisserne i klubben, og vi tager kritikken til os, når det gør ondt, ligesom vi nyder de gode stunder. Men jeg vil gerne vente med en samlet evaluering af sæsonen, for den er ikke slut endnu, og det gør en kæmpe forskel, om vi skal spille europæisk eller ej, så det retter vi alt vores fokus på nu og de kommende dage," siger han.

FCK's 59 point matcher holdets sidste sæson, hvor det blev til guld.