Zlatan Ibrahimovic vender tilbage til AC Milan i helt speciel funktion

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Zlatan Ibrahimovic vender tilbage til AC Milan i helt speciel funktion
AC Milan hyrer Zlatan Ibrahimovic i særlig rolle
AC Milan hyrer Zlatan Ibrahimovic i særlig rolleProfimedia
Zlatan Ibrahimovic har fået en særlig rolle i den italienske fodboldklub AC Milan, hvor svenskeren senest spillede, inden han indstillede sin aktive karriere.

Klubbens ejer, den amerikanske investeringsfond Redbird, oplyser mandag, at 42-årige Ibrahimovic er blevet ansat i klubbens sports-, medie og underholdningsafdeling.

I den stilling skal han også fungere som rådgiver for ejerskabet og ledelsen, forklarer Redbird.

"Min kærlighed til AC Milan har altid været stærk. Det var en drøm at vende tilbage. Jeg kommer til at hjælpe Milan og Redbird på en række områder", siger Ibrahimovic til ejerens hjemmeside.

Ibrahimovic spillede første gang for Milan fra 2010 til 2012, hvor han en del af tiden var udlejet fra FC Barcelona, før han returnerede til den italienske klub i 2020.

I juni meddelte Ibrahimovic, at han stoppede karrieren i et følelsesladet øjeblik på San Siro.

Skader generede svenskeren i den sidste periode hos den italienske storklub. Han døjede med skader i både baglår, læg og knæ, og det kostede ham et hav af kampe. Det blev kun til fire optrædener i Serie A i sidste sæson.

Zlatan Ibrahimovic har i løbet af karrieren tørnet ud for storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Manchester United og Paris Saint-Germain.

Inden han kom til Milan i 2020, var han på eventyr i USA, hvor han spillede for Los Angeles Galaxy.