Juventus-træner nedtoner titelchance efter ny smal sejr: Peger på tre andre

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Juventus-træner nedtoner titelchance efter ny smal sejr: Peger på tre andre

Glæde i Juve-lejren efter scoringen
Glæde i Juve-lejren efter scoringen Photo by Ciro De Luca/NurPhoto) (Photo by Ciro De Luca / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Juventus havde ikke bolden ret meget, og Fiorentina vandt chancestatistikken med hele 25-4.

Alligevel snuppede Juventus en kneben 1-0-sejr på udebane over Fiorentina i søndagens sene kamp i Serie A.

Det var den sjette ligakamp i træk, hvor Juventus holdt buret rent. Og Juventus er nu kravlet så højt op i tabellen, at holdet ligner en seriøs kandidat til mesterskabet.

Inter fører ligaen med 28 point efter 11 kampe. Juventus følger efter med 26 point på andenpladsen, mens AC Milan og Napoli på de efterfølgende pladser har 22 og 21 point.

Juventus-træner Massimiliano Allegri vurderer dog ikke, at holdet er lige så godt rustet til at tage titlen som netop de tre rivaler i toppen.

"Mesterskabet? Jeg mener fortsat, at Inter, Milan og Napoli er foran os. Det er tre hold, vi skal have meget respekt for."

"Men jeg ser en smuk holdånd hos os, og vi har vist forskellige ting i de seneste sejre," siger Allegri til klubbens hjemmeside.

I de seneste tre kampe har Juventus vundet 1-0 over Milan, Verona og nu Fiorentina.

Juventus satsede på kontraangreb og overlod initiativet til Fiorentina i søndagens kamp. Men hjemmeholdet var ikke i stand til at få scoret trods massiv overvægt i spil og chancer.

"Det er kompliceret og vanskeligt at spille i Firenze. Fiorentinas spillere bevæger sig meget, og de presser højt. Det fører til den slags kampe," siger Allegri.

Fabio Miretti stod efter ti minutter for det enlige mål, der sikrede Juventus sejren. Det var den 20-årige midtbanespillers første mål for klubben i 57 kampe.

"Jeg har ventet på dette i lang tid. Det er en fantastisk følelse, og nu håber jeg at få scoret flere mål i den kommende tid. Jeg vil gerne vise noget kontinuitet," siger Miretti.

Den danske målmand Oliver Christensen sad på bænken i hele kampen for Fiorentina.