Miretti åbner Juventus-målkontoen i tæt sejr over rivalerne fra Fiorentina

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Miretti åbner Juventus-målkontoen i tæt sejr over rivalerne fra Fiorentina

Juventus fejrer deres sejrsmål i første halvleg.
Juventus fejrer deres sejrsmål i første halvleg.AFP
Juventus slog rivalerne fra Fiorentina med 1-0 i en meget jævnbyrdig kamp, og Massimiliano Allegris mænd har nu fået deres bedste sæsonstart efter 11 kampe, siden de vandt Scudettoen i 2019/20.

Den Gamle Dame var desperat efter at vende tilbage til de glorværdige dage og gik på banen mod deres bitre rivaler vel vidende, at en sejr ville mindske afstanden til Serie A's førerhold, Inter Milan.

Måske gav det næring til gæsternes lyst til at score mål, for efter at have suget Fiorentinas pres til sig i de første minutter, afsluttede Fabio Miretti et herligt opspil, efter at Filip Kostic snød sin markør.

Tempoet faldt til sidst, da Fiorentina begyndte at få styr på spillet. De blev dog bremsetaf en solid Juventus-bagkæde, som havde holdt buret rent fem gange i træk, og gæsterne var tilfredse med at holde de lillaklædte modstandere stangen, før de sendte bolden op til Moise Kean og den altid farlige Kostic.

De livlige hjemmefans ville være blevet belønnet med et mål, hvis det ikke var for en flot Wojciech Szczesny-redning på Cristiano Biraghis frispark.

Efter at have lidt to nederlag i træk i Serie A for første gang siden februar og konfronteret med deres hade-modstandere, som de har tabt til mere end noget andet hold, ville få have bebrejdet Fiorentina at være lidt utrygge.

Og det så da også ud til, at Fiorentinas aften kunne være gået fra skidt til værre, da den tidligere Viola-spiller Federico Chiesa vendte sig om og afsluttede fra 12 meter, men målmand Pietro Terracciano var på plads.

Selvom bolden i størstedelen af anden halvleg lå for fødderne af Fiorentina-angriberne, havde de svært ved at skabe nævneværdige chancer, da Den Gamle Dames forsvarslinje holdt stand.

M'Bala Nzolas hovedstød, der tog overliggeren i slutminutterne, var det tætteste, værterne kom et mål på en svær aften mod Allegris tropper, der var ubarmhjertige i deres fysiske tilgang.

Den italienske manager vil være tilfreds med sejren, og hans hold er nu kun to point fra toppen af Serie A.

Det var en defensiv magtpræstation, der vakte minder om gamle dages Juventus, og hvis de fortsætter med at være så stærke i forsvaret, vil de kunne hænge på i kampen om mesterskabet i denne sæson.

Fiorentina - Juventus spillerbedømmelser
Fiorentina - Juventus spillerbedømmelserFlashscore

Tjek kampstatistikken med Flashscore.