Komisk selvmål giver Sassuolo sensationel triumf over ubesejrede Juventus i Serie AProfimedia
Et komisk selvmål blev prikken over i'et på en helt forfærdelig aften for Juventus, da de lørdag aften tabte 4-2 mod Sassuolo i den italienske Serie A.

Juventus rejste til Sassuolo som hidtil ubesejrede i denne sæson, mens Sassuolo allerede havde tabt tre gange. Men det var der absolut ingen spor af på banen, hvor hjemmeholdet gik frisk til sagen fra start og blev belønnet efter 12 minutter, da da Armand Lauriente tog chancen fra distancen og passerede målmand Wojciech Szczesny, der dog burde have afværget det drilske skud.

I den ande ende så Sassuolo-keeper Matias Vina også højst uheldig ud efter 21 minutter, da han prikkede et indlæag fra Federico Chiesa i eget net.

Fire minutter før pausen kom hjemmeholdet så i spidsen for kampen igen, da Domenico Berardi fra kanten af feltet sparkede bolden over i det fjerneste målhjørne med venstrebenet.

I andet halvleg var Juve så tvunget frem på banen, og de fremtvang også udligningen efter 78 minutter, da Nicolo Fagioli lagde bolden til rette for Enrico Chiesa i feltet, og Chiesa udnyttede prompte det gyldne tilbud.

Mindsanten om ikke Wojciech Szczesny kom i fokus igen otte minutter før tid, da han afværgede et skud fra Lauriente lige ud i hovedet på Andrea Piamonti, som headede den utageligt i mål.

Szczesny afsluttede også kampen på bizar vis i tillægstiden, da han afleverede bolden på tværs til forsvarsspilleren Matteo Gatti, der fuldstændig uprovokeret sparkede den tilbage i eget net.