Udvisning kan ikke forhindre City i at udbytte perfekt Premier League start mod Forest

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Udvisning kan ikke forhindre City i at udbytte perfekt Premier League start mod Forest

Udvisning kan ikke forhindre City i at udbytte perfekt Premier League start mod Forest
Udvisning kan ikke forhindre City i at udbytte perfekt Premier League start mod ForestProfimedia
Trods en udvisning til Rodri fortsatte Manchester City deres perfekte stime i den engelske Premier League, da de vandt deres sjette sejr ud af seks mulige ved at vinde 2-0 hjemme over Nottingham Forest.

Manchester City er fortsat uden pointtab i Premier League, og selv ikke en udvisning af nøglespilleren Rodri bragte kludder i det velsmurte maskineri hjemme mod Nottingham Forest.

2-0 blev det til mestrene, der allerede efter et kvarter havde garderet sig med to hurtige scoringer.

Begge fuldtræffere var resultatet af veltimet, næsten skabelonagtigt, opspil som først Phil Foden og siden Erling Haaland afsluttede til den forventede føring.

Manchester City var totalt dominerende før pausen, men blev udsat for en uventet forhindring umiddelbart efter sidebyttet.

Blot 27 sekunder efter at bolden blev sat i spil på ny, forløb Rodri sig efter en nærkamp med gæsternes Morgan Gibbs-White.

Kamp statistik
Kamp statistikFlashare

Den spanske midtbanemand blev tilsyneladende irriteret på den pågående modstander. Først skubbede han Gibbs-White i brystet og greb ham siden to gange i halsregionen, hvilket fik Forest-spilleren til at kaste sig teatralsk til jorden.

Dommer Anthony Taylor trak det røde kort, og Rodri kan - skuespilleriet til trods - kun klandre sig selv for sin unødvendige reaktion, der nu koster ham en karantæne.

Der skal dog mere til at ryste Pep Guardiolas strømlinede mandskab, der i undertal ganske vist afgav lidt af initiativet, men aldrig rigtig kom under pres af gæsterne.

Manchester City er noteret for seks sejre efter lige så mange kampe.

I den anden ende af tabellen kom oprykkeren Luton på pointtavlen for første gang. Med danske Mads Juel Andersen på bænken i hele kampen blev det 1-1 på hjemmebane mod Wolverhampton.