Portugisiske Rafael Leao sørger for AC Milan-sejr i tæt affære mod Verona

Rafael Leao gjorde forskellen for AC Milan på San Siro.
Rafael Leao gjorde forskellen for AC Milan på San Siro.AFP
Hellas Veronas århundrede lange ventetid på en udesejr mod AC Milan fortsætter, efter at de igen blev slået af Rossoneri med 1-0 og dermed forlængede deres negative stime til tredje nederlag i træk.

AC Milan, der var iført en iøjnefaldende lyserød dragt, lagde ud med at spille Verona ud af banen på ingen tid.

Der var ikke engang spillet ti minutter, da Rafael Leao opsnappede Olivier Girouds fine bold, løb mod mål og køligt sendte værterne i front, så Verona stod tilbage med den velkendte følelse af at være ved at gå til grunde på San Siro.

Verona fortsatte dog ufortrødent med at kæmpe og var tæt på at udligne midtvejs i første halvleg, men Michael Folorunshos hovedstød blev stoppet af Marco Sportiello.

Det var ganske vist Veronas eneste reelle målchance i første halvleg, men selvom de kun var bagud med ét mål, var der bestemt en chance for, at de kunne komme tilbage i kampen efter pausen.

Det krævede dog, at de fandt på noget nyt foran mål, for de havde meget svært ved at komme frem til de helt store chancer. Med kun ét mål scoret i hele sæsonen i Serie A efter 60 minutters spil, svandt Veronas chancer for at vende kampen ind minut for minut i takt med, at chancer udeblev i anden halvleg.

Indskiftede Federico Bonazzoli prøvede i det mindste lykken, men hans forsøg blev nemt reddet af Sportiello i Milan-målet.

Milan gik også efter at score det andet mål, som ville have afgjort kampen. Amerikanske Christian Pulisic var tæt på, da han kom ind fra højre, krøllede et forsøg mod mål, men igen måtte se sin afslutning blive afvist af Lorenzo Montipo.

Det viste sig ikke at blive dyrt for Milan, som var relativt ubesværede og holdt fast i den fjerde sejr ud af fem mulige i ligaen i denne sæson - en sejr, der bringer dem op på siden af Inter i toppen af Serie A.

AC Milan - Verona spillerbedømmelser
AC Milan - Verona spillerbedømmelserFlashscore

Danske Simon Kjær spillede en fin kamp, og han kunne udover sejren også fejre sin kamp nummer 100 for AC Milan.

Flashscore Kampens spiller: Tijjani Reijnders (AC Milan)