Sassuolo ødelægger Inters perfekte sæsonstart med sensationel udesejr på Giuseppe Meazza

Sassuolo ødelægger Inters perfekte sæsonstart med sensationel udesejr på San SiroProfimedia
Inter indkasserede deres første pointtab i denne sæson, da de i 6. spillerunde onsdag aften sensationelt tabte 2-1 hjemme mod Sassuolo på Giuseppe Meazza.

Domenico Berardi blev matchvinder mod Inter med et sandt tordenskud, da Sassuolo tog deres anden store skalp i lige så mange kampe i Serie A.

Efter deres imponerende sejr over Juventus i weekenden, rejste Sassuolo til Milano, hvor de blev det første hold, der satte en stop for Simone Inzaghis altovervindende Inter-mandskab, der ind til i aften ikke havde sat point til.

Inter vs. Sassuolo - Spillernes karakterer
Inter vs. Sassuolo - Spillernes karaktererFlashare

Denzel Dumfries bragte Inter foran efter en første halvleg, hvor hjemmeholdet sad på kampen, men to Sassuolo-mål inden for ni minutter vendte kampen på hovedet.

Nedim Bajrami udlignede efter at Yann Sommer ikke formåede at afværge hans svage forsøg, mens Domenico Berardi scorede et sandt pragtmål, der ikke kun bragte Sassuolo i front, men gav dem alle tre points mod et Inter-hold, der var et stykke fra den form, vi ellers har set i de første fem kampe.