Real Madrid kommer tilbage på sporet med sejr over oprykker

Real Madrid kommer tilbage på sporet med sejr over oprykkerPhoto by Thomas COEX / AFP
Real Madrid led et smertefuldt nederlag til lokalrivalerne fra Atlético Madrid i søndags, men onsdag aften var kongeklubben tilbage på vindersporet i La Liga.

Det lykkedes for Real Madrid at vinde 2-0 på hjemmebane over oprykkerne fra Las Palmas.

Angriberne Brahim Díaz og Joselu scorede målene for Real Madrid i hver sin halvleg.

Real Madrid havde masser af chancer til at bringe sig foran i første halvleg, og både Brahim Díaz og Joselu var blandt synderne.

I tillægstiden af første halvleg fik Brahim Díaz hul på målbylden efter et oplæg fra backen Lucas Vázquez.

Stats på kampen
Stats på kampenData by Stats Perform

Ti minutter inde i anden halvleg øgede Joselu til 2-0 på et hovedstød efter en assist fra Rodrygo.

Kort efter det andet mål kunne Real Madrid indskifte angriberen Vinicius Junior, der gjorde comeback efter en skade, der har holdt brasilianeren ude i de seneste fire kampe.

Med sejren rykker Real Madrid forbi FC Barcelona og op på andenpladsen med 18 point efter syv spillerunder. FC Barcelona spillede tirsdag 2-2 ude mod Mallorca.

Førstepladsen i den bedste spanske fodboldrække indtages overraskende af Girona, der vandt 2-1 ude over Villarreal onsdag aften.

Girona er dermed fortsat ubesejret og topper tabellen med 19 point.