Perlemål på hovedstød af ex-AGF'er giver Inter 13. sejr i træk i Bologna

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Perlemål på hovedstød af ex-AGF'er giver Inter 13. sejr i træk i Bologna
Per
PerProfimedia
Et perlemål på hovedstød af den tidligere AGF'er Yann Auriel Bisseck gav Inter deres 13. sejr i træk i denne sæson i form af en 1-0 sejr over Bologna på udebane. Dermed øgede holdet fra Milano deres føring i toppen af Serie A

Både Jens Odgaard og Victor Kristiansen var i startopstillingen for hjemmeholdet, mens Yann Aurel Bisseck også var blandt de elleve udvalgte hos Simone Inzaghis forsvarende italienske mestre.

Og Bisseck fik afgørende betydning for resultatet, da han blev matchvinder efter 37 minutter efter et flot mål. Alessandro Bastoni sendte et flot skruet indlæg ind i feltet, hvor en fri Bisseck drejede sig atletisk i luften og dirigerede bolden i netmaskerne bag Lukasz Skorupski.

Hjemmeholdet, der i øjeblikket, ligger på den fjerdeplads, der giver Champions deltagelse næste år, var dermed tvunget fremad for at jagte udligningen, og de satte gæsterne under et intenst pres, og var tæt på at fremtvinge en udligning. 

Men ind ville kuglen ikke, og gæsterne kunne dermed hente deres 13. sejr i træk, hvilket betyder at de nu er ikke mindre end 18 points foran Juventus på andenpladsen.