Juventus fortsætter dårlig form med uafgjort mod Genoa og Frendrup i Serie A

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Juventus fortsætter dårlig form med uafgjort mod Genoa og Frendrup i Serie A
Juventus' Filip Kostic kæmper om bolden med Genoas Albert Gudmundsson.
Juventus' Filip Kostic kæmper om bolden med Genoas Albert Gudmundsson.AFP
Dusan Vlahovic blev udvist sent i kampen, da Juventus' dårlige stime fortsatte med en målløs uafgjort på hjemmebane mod et beslutsomt Genoa-mandskab, og dermed har Den Gamle Dame kun vundet én af deres seneste otte Serie A-kampe.

Genoa, der havde Morten Frendrup med på midtbanen i de første 70 minutter, var ude på at gøre en ende på 33 års ventetid på en ligasejr på udebane over Juventus og truede også med at bryde dødvandet i det syvende minut på Allianz Stadium.

Albert Gudmundssons frispark blev slået ind i hovedet på Matti Bani, hvis hovedstød tvang Wojciech Szczesny til en stor redning i fuld længde.

Szczesnys modpart i Genoas mål, Josep Martinez var måske overrasket over ikke at have noget at lave i det første kvarter, før han pludselig måtte ude i en redning på Federico Gattislangskud.

Værterne havde svært ved at komme ud af første gear i første halvleg, hvilket medførte, at de gik til pause på lige vilkår for 10. gang i 15 hjemmekampe i ligaen.

Vigtig statistik for kampen
Vigtig statistik for kampenOpta by StatsPerform

Da Juventus ikke viste tegn på forbedring i begyndelsen af anden halvleg, besluttede Massimiliano Allegri, at det var det rette tidspunkt at foretage en tredobbelt ændring og han indskiftede derfor Adrien Rabiot, Kenan Yildiz og Samuel Iling-Junior.

Sidstnævnte var uhyggeligt tæt på at få indflydelse med det samme, da han ramte stolpen med et fladt venstrebensskud. Vlahovic truede derefter med at øge sit samlede antal på 15 mål i ligaen, da han sendte sit hovedstød tæt forbi mål efter Andrea Cambiasos perfekte indlæg.

De to spillede sammen igen få øjeblikke senere, men Vlahovic ramte ikke målet efter endnu en flot aflevering fra Juventus' 24-årige wingback. Værterne måtte ærgre sig over endnu en forspildt chance, da indskiftede Moise Kean sendte sit hårde skud på stolpen i det 90. minut.

Juventus' frustration kogte til sidst over i overtiden, da Vlahovic modtog to gule kort hurtigt efter hinanden og efterlod sit hold med 10 mand i de sidste par minutter. 

Genoa var ikke i stand til at drage fordel af det sene røde kort, men Frendrups hold viste i sidste ende stor modstandsdygtighed og tog et point med fra et udebanemøde med Juve for første gang siden oktober 2018. Den Gamle Dame forbliver på tredjepladsen efter at have forpasset chancen for at snuppe andenpladsen fra AC Milan.

Juventus i tabellen
Juventus i tabellenFlashscore

Se alle kampstatistikkerne her.