Kriseramte Juventus mister andenplads til Milan efter uafgjort mod Atalanta

Kriseramte Juventus mister andenplads til Milan efter uafgjort mod AtalantaProfimedia
Serie A fik søndag en ny førsteudfordrer til det suveræne førerhold Inter, da Juventus spillede 2-2 med Atalanta, mens Milan slog Empoli 1-0.

Amerikaneren Christian Pulisic sparkede i første omgang tre point hjem for Milan, der havde Simon Kjær på bænken, og lagde dermed pres på Juventus.

Torino-holdet fik i sit opgør vendt 0-1 til 2-1, men det sluttede 2-2 efter blandt andet to træffere af Atalantas hollandske midtbaneprofil Teun Koopmeiners.

Milan og Juventus har henholdsvis 59 og 58 point på anden- og tredjepladsen, men Inter fører an med 75 point.

Juventus var bedst spillende i det meste af opgøret, men Atalanta tog første stik, da Koopmeiners efter 35 minutter sparkede gæsterne foran efter en snedig frisparkskombination.

Uden karantæneramte Dusan Vlahovic trykkede Juventus videre, og på fire gyldne minutter omkring midtvejs i anden halvleg blev kampen vendt på hovedet.

Juventus - Atalanta - Spiller-karakterer
Juventus - Atalanta - Spiller-karaktererFlashare

Den amerikanske midtbanespiller Weston McKennie spillede en hovedrolle, da han først stak bolden frem i feltet til Andrea Cambiaso, der udlignede, og kort efter med brystet lagde bolden til rette for Arek Milliks 2-1-træffer.

Atalanta var dog ikke slået ud, og et kvarter før tid bragte Koopmeiners med sit 10. ligamål i denne sæson balance i regnskabet og sikrede gæsterne et point.

I den lidt tungere del af tabellen fik danske Patrick Dorgu de sidste 20 minutter for Lecce, der tabte 0-1 til Verona, hvilket fik Lecce-træner Roberto D'Aversatil til at miste besindelsen.

Kort efter slutfløjtet stødte han således sit hoved ind i Veronas Thomas Henry, hvilket har fået Lecce til at udsende en officiel meddelelse, hvor man på "det kraftigste fordømmer" sin cheftræners ageren.