Jesus med sen udligning for Napoli, da Inter smed to point i Serie A

Inter Milans argentinske angriber Lautaro Martinez kæmper om bolden med Napolis uruguayanske forsvarsspiller Mathias Olivera. AFP
Napoli fortsatte sin opblomstring under den nye manager Francesco Calzona ved at snuppe et sent point mod Serie A's førerhold Inter Milan i en 1-1-kamp på San Siro, hvilket fratog Nerrazurri chancen for at komme op på 11 ligasejre i træk.

Begge hold røg ud af UEFA Champions League i midtugen, men opgøret startede godt uden alt for mange klare chancer.

Inter havde dog det meste af spillet i første halvleg, og Juan Jesus skilte sig ud i Napolis bagkæde, da han sammen med Mathias Olivera afværgede Marcus Thuram tidligt i kampen, inden han følgende satte en god tackling ind på Lautaro Martinez for at forhindre ham i at nå frem til Federico Dimarcosfarlige indlæg.

Brasilianeren afværgede endnu en Dimarco-afslutning kort efter, men Thuram genvandt bolden for værterne og fandt Matteo Darmian, hvis hovedstød mod mål blev reddet af Alex Meret.

Darmian fandt dog nettet efter 43 minutter, da bolden blev sendt ud til venstre, så Alessandro Bastoni på fremragende vis kunne lægge bolden til rette for den tidligere Manchester United-forsvarer, der kunne heade bolden i mål, godt hjulpet på vej af Olivera.

Inter - Napoli kampstatistik
Inter - Napoli kampstatistikStatsPerform

Napoli kom ud til en anden halvleg, hvor de stadig manglede deres første afslutning på mål i kampen, som de forsøgte at forlænge deres fem kampe lange stime uden nederlag i ligaen under Calzona, mens Victor Osimhen, som pådrog sig en muskelskade i Barcelona i tirsdags, fortsatte med at se til fra bænken.

Det var dog Inter, der kom frem til den første mulighed efter genstarten, da Meret afværgede et Lautaro-forsøg og derefter tippede Dimarcos afrettede skud over tværrammen, før Thuram misbrugte to nærgående chancer.

Endnu et fremragende indgreb fra Jesus forhindrede Lautaro i at gøre det til 2-0, og den tidligere Inter-midtbanespiller hjemsøgte sin gamle klub efter 81 minutter, da han umarkeret headede bolden ind ved bagerste stolpe efter Matteo Politanos hjørnespark.

Inter pressede på for en sen sejr, men uden held, og tager imod Empoli 2. påskedag lige efter landskampspausen, mens Napoli byder Atalanta velkommen til Stadio Diego Armando Maradona to dage tidligere efter at have sat en stopper for en række på fem nederlag i træk på udebane.