Ten Hag og Klopp advarer fans mod sange, når Manchester United gæster Liverpool

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag og Klopp advarer fans mod sange, når Manchester United gæster Liverpool

Det seneste møde mellem de to hold var en klassiker
Det seneste møde mellem de to hold var en klassikerReuters
Manchester United-bossen Erik ten Hag har advaret klubbens fans om at undgå tilråb om klubtragedier, når de på søndag tager imod Premier Leagues førerhold Liverpool på Old Trafford.

De to hold mødtes i sidste måned i en spændende FA Cup-kamp, hvor United vandt 4-3 efter forlænget spilletid, og Ten Hag siger, at han ønsker, at fansene skulle fokusere på at gentage den samme atmosfære igen på søndag.

"Den atmosfære, som vores fans skabte, var utrolig den eftermiddag, og hvis vi kan producere det samme støjniveau omkring Old Trafford, så har vi allerede set, hvilken positiv kraft det kan være, og hvilken indflydelse det har på spillerne," sagde Ten Hag.

"Derfor er det en del af min pligt at minde alle tilhængere om, at det skal nydes på den rigtige måde og ikke bruges som en undskyldning for at skælde rivaliserende fans ud på grund af Hillsborough, Heysel eller andre historiske tragedier."

I sidste måned lancerede United og Liverpool i fællesskab et uddannelsesprogram gennem deres fonde for at tackle tragedierelateret misbrug.

Klubberne har gentagne gange fordømt fans, der synger med reference til Hillsborough-tragedien, Heysel Stadium-katastrofen og flykatastrofen i München for at håne modstandernes tilhængere, en praksis, der er strafbar.

"Dette er en af de virkelig store rivaliseringer i verdens sport, af så mange af de rigtige grunde, og det er vores ansvar at holde det på den måde," tilføjede Ten Hag.

"Uanset om klubberne mødes på Old Trafford eller Anfield, skal alle tilhængere fokusere fuldt ud på at støtte deres hold, og både (Liverpool-manager) Jürgen (Klopp) og jeg stoler på, at vi kan regne med, at det sker."

Klopp opfordrede fansene til at "vise en smule klasse", når tingene ikke går deres vej i en kamp.

"Generelt er det bare nyttigt, at vi uddanner vores børn i specifikke ting - respekt, forståelse, alle den slags ting," sagde han.

"Så lad være med at synge dit eller dat, bare vis klasse. Kæmp på banen, lad os spille fodbold. Hvis I vil være glade, hvis vi taber ... så er det helt fint."

United ligger nummer seks i tabellen efter at have tabt 4-3 til Chelsea torsdag på Stamford Bridge, hvor Ten Hags hold indkasserede to mål i overtiden.

Følg kampen på Flashscore.