Samtaleterapi i Manchester United giver fremgang: Højlund lukrerer på angribermøder

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Samtaleterapi i Manchester United giver fremgang: Højlund lukrerer på angribermøder

Samtaleterapi i Manchester United giver fremgang: Højlund lukrerer på angribermøder
Samtaleterapi i Manchester United giver fremgang: Højlund lukrerer på angribermøderLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdsangriber Rasmus Højlund har udviklet sig til at blive en afgørende figur i Manchester Uniteds angreb.

Efter at han i sommer skiftede til storklubben havde han en svær start i særligt Premier League, og først i sin ligakamp nummer 15 fik han scoret sit første mål, da han 26. december fuldendte et United-comeback mod Aston Villa.

Nu er han trods en kortere skadesperiode oppe på syv ligamål og blev kåret til månedens spiller i den stærke liga i februar som den første dansker nogensinde.

Møder mellem offensivspillerne og angrebstræner Benni McCarthy, der selv har en fortid som målsluger i europæisk topfodbold, blev kickstarten på Højlunds målform, der bød på scoringer i seks ligakampe i træk.

Det siger angriberen onsdag i den danske landsholdslejr, hvor han er samlet forud for testkampene mod Schweiz og Færøerne.

"Man kan godt sige, at vi har fundet hinanden bedre. Vi har haft nogle angribermøder med Benni McCarthy, hvor vi snakkede om tingene. Det var ikke bare mig og to andre, det var alle fra frontkæden, der var med til mødet. Vi snakkede om at spille hinanden gode og hjælpe hinanden, for det er den måde, vi får de bedste resultater på".

"Vi så nogle videoklip, og så blev der refereret til, at man her og her skulle gøre nogle ting bedre. Det kunne vi godt se, og så har vi udført det på banen til træning og kamp", siger Rasmus Højlund.

I Uniteds offensiv finder man blandt andre Marcus Rashford, Alejandro Garnacho, Antony og Bruno Fernandes.

I alt har danskeren scoret 13 mål i 31 kampe for Manchester United på tværs af alle turneringer. Så mange mål har han aldrig tidligere lavet i en sæson på seniorniveau.

Han kan også mærke, at han stille og roligt bliver en bedre og bedre fodboldspiller.

"Jeg prøver at træne godt og forberede mig godt hver eneste dag. Jeg træner både mine styrker og svagheder".

"Jeg er blevet bedre og bedre. Jeg har haft en god måned, men det har været resultatet af godt arbejde i en lang periode. Det klikker lidt bedre end i starten af Premier League-sæsonen", siger Rasmus Højlund.

Efter den gode periode glippede han fire kampe med en muskelskade, som han nu er ovre.

I weekenden fik han comeback i en FA Cup-kamp mod Liverpool, og han melder sig helt frisk til at deltage i de kommende to landskampe.