United-manager kræver flere forbedringer fra Højlund og andre stjerneskud

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

United-manager kræver flere forbedringer fra Højlund og andre stjerneskud

Opdateret
Erik ten Hag giver hånd til Man Utds unge spiller Alejandro Garnacho.
Erik ten Hag giver hånd til Man Utds unge spiller Alejandro Garnacho.AFP
Erik ten Hag mener, at Rasmus Højlund og Manchester Uniteds andre, unge stjerner vil gå en lys fremtid i møde på Old Trafford, hvis de bevarer deres sult efter at forbedre sig.

Efter en problemfyldt første halvdel af sæsonen er United blevet kickstartet i de seneste uger af Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoos gedigne præstationer.

I deres sidste fem kampe har Ten Hags hold slået Wolves og West Ham og spillet uafgjort med Tottenham i Premier League, mens de også har besejret Wigan og Newport i FA Cuppen.

United har scoret 15 mål i processen, en offensiv blitz, der er i modstrid med deres tidligere fejlslagne form i denne sæson.

I centrum for Uniteds genopstandelse har været præstationerne fra danske Rasmus Højlund, den argentinske fløjspiller Garnacho og den engelske midtbanespiller Mainoo, som har bidraget med otte af de 15 mål.

Et billede af den unge trio, der sidder sammen på et reklameskilt og fejrer Garnachos første mål i sidste søndags 3-0-sejr over West Ham, opsummerede stemningsskiftet på Old Trafford.

"Spillere har brug for tid, især unge spillere som Rasmus og Alejandro," sagde United-chefen Ten Hag.

"De har også brug for et hold, så de to ting var ikke til stede i den første del af sæsonen. Vi var nødt til at foretage en masse justeringer i vores måde at spille på, så i perioder var det svært at betjene den offensive del af holdet. Når det sker, kan det gå rigtig hurtigt for spillerne med at udvikle sig og gøre fremskridt, som vi har set. Fra starten var jeg sikker på, at de har potentialet til at gøre det, de gør nu, og nu handler det om at fortsætte og at være sulten."

Forud for Uniteds tur til Aston Villa på søndag roste Ten Hag de kvaliteter og den energi, som de tre unge har bragt til det tidligere noget dvaske United.

"Jeg tror, de nyder at spille sammen. De spiller med eventyrlyst. De er en fare for modstanderne. De vil gerne spille sammen og aflevere til hinanden, så alle kan anvende deres kvaliteter, og alle kan score mål," sagde han.

"Det er fantastisk, hvis de får et bedre sammenspil, for det er nøglen, og sp kan vi få en masse glæde ud af det. De er unge spillere, og fremtiden for Manchester United er ganske lys med et sådant kuld af talenter om bord, men du er nødt til at udvikle talentet."

Selvom Ten Hag er glad for, at Højlund, Garnacho og Mainoo er kommet til en klub, der er stolt af at udvikle unge stjerner, ved han, at United i sidste ende vil blive bedømt på deres evne til at vinde store trofæer.

"Der er masser af plads til forbedringer, og det er også nødvendigt, hvis man vil op på det højeste niveau," siger han.

"Denne klub ønsker at opnå en masse, at vinde trofæer, og er meget ambitiøs, så de er nødt til at træde et skridt op og bringe højere niveauer og konsistens. Mod de bedste modstandere skal de udvise den samme trussel, og det handler om at levere et slutprodukt."