Ny kæmpe United-nedtur uden syg Højlund i smalt nederlag til Nottingham Forest

Ny kæmpe United-nedtur uden syg Højlund i smalt nederlag til Nottingham ForestProfimedia
Manchester United blev kaldt tilbage til virkeligheden efter deres flotte 3-2 sejr over Aston Villa, da holdet uden en Rasmus Højlund tabte 2-1 ude mod Nottingham Forest på City Ground.

Rasmus Højlund var ude med sygdom, da Manchester United lørdag tabte 1-2 hos bundholdet Nottingham Forest i sin sidste kamp i 2023.Marcus Rashford udlignede sent til 1-1 efter en forfærdelig fejl af hjemmeholdets keeper, men Morgan Gibbs-White blev kort efter matchvinder efter en kontra.

Christian Eriksen spillede hele kampen, der i de første 55 minutter var både rodet og fyldt med uinspirerende indslag fra begge mandskaber.

Uniteds portugisiske venstreback Diogo Dalot pustede lidt liv og intensitet i opgøret med et flot hug på stolpen, men efter godt en time lynede hjemmeholdet som det første.

Den argentinske midtbanespiller Nicolas Dominguez var søgt med frem, og efter et veludført angreb sparkede han total upresset bolden i nettet.

Nottingham Forest - Manchester United - Player ratings
Nottingham Forest - Manchester United - Player ratingsFlashare

Efter at have vist svaghedstegn et par gange kiksede Matt Turner efter 78 minutter en fladt udspil, og så udplacerede Rashford køligt amerikaneren efter oplæg af Alejandro Garnacho.

Tirsdag vendte United 0-2 til 3-2 mod Aston Villa med Rasmus Højlund som matchvinder, men lørdag var magien pist væk.

Turner klarede kort efter udligningen et hug fra Eriksen, og få øjeblikke efter lå bolden i nettet i den anden ende efter en hurtig omstilling, som midtbanespilleren Morgan Gibbs-White fuldendte.

Matt Turner havde i slutfasen endnu et par gode indgreb og revancherede sig på den måde fint fra sin markante fejl.

Nottingham skubber med sin sejr Brentford væk fra 15.-pladsen, hvorfra holdet har fem point ned til stregen. United er aktuelt nummer syv.