Fodbold Weekend Live: Jess Thorup vinder i sin Bundesligadebut trods mareridtsstart

Jess Thorup lagde godt fra land i Bundesligaen med en sejr til Augsburg
Jess Thorup lagde godt fra land i Bundesligaen med en sejr til AugsburgProfimedia
Landskampspausen er slut, og det betyder, at diverse ligaer er tilbage og klar til at forkæle fodboldelskere verden over. Gennem hele weekenden kan du følge de seneste nyheder, resultater og meget mere her i Flashscores Fodbold Tracker.

Søndag:

Kl. 23.01 - Barcelona-talentet Marc Guiu fik sin debut for Barcelona i kampen mod Athletic Bilbao, da han blev skiftet ind i stedet for Joao Felix efter 79 minutter, og skrev historie da han scorede sejrmålet til 1-0 efter blot 23 sekunder.

Kl. 22:46 - Simon Kjær fik de sidste 11 minutter, da AC Milan hjemme tabte med 1-0 til Juventus. Milan blev reduceret til 10 i første halvleg, da Malick Thiaw fik direkte rødt. Den italienske landsholdsspiller, Manuel Locatelli, afgjorde kampen efter 63 minutter.

Kl. 21.37 - Kampen mellem Olympiakos og Panathinaikos er blevet afbrudt, da der er blevet kastet kanonslag på banen. Da Panathinaikos' Juankar løb rundt på sidelinjen for at varme op, sprang et kanonslag ved siden af ham. Han skulle efterfølgende være kørt på hospitalet.

Det fik spillet til at blive stoppet, og begge holds spillere blev sendt i omklædningsrummet.

Kl. 20:53 - Trods en to-måls føring ved pausen, lykkedes det ikke Anderlecht at hente point. Standard Liege lavede tre mål på ni minutter, og dermed scorede Dolberg og Dreyer forgæves. Læs mere om kampen her.

Kl. 19:59 - Brøndby skulle have hjælp fra en besynderlig kant, da de hentede 2-2 på udebane mod Randers. Læs mere om den kamp her.

Kl. 19:56 - Aston Villa fik to scoringer af Douglas Luiz, og vandt til sidst med 4-1 over West Ham. Med sejren kravler Villa op på femtepladsen,  med tre points mere end Newcastle og Brighton.

Kl. 19:33 - Malmö FF melder sig fortsat som en potentiel svensk mester, med en sikker 5-0 sejr over bundproppen. BK Häcken med Jacob Barrett Laursen og Mikkel Rygaard, vandt med 4-1 over Glen Riddersholms IFK Norrköping.

Kl 19:24 - Jess Thorups debut startede som et mareridt, men sluttede som en skøn drøm. Augsburg var bagud med 0-2, men efter 90 minutter plus det løse, stod der 5-2 på måltavlen i Augbsurgs favør. Mads Valentin Pedersen fik fuld tid i opgøret, hvor den danske back også kom på tavlen.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenOpta by Stats Perform

Kl 18:57 - Anders Dreyer har øget til 2-0 for Anderlecht og fik kort efter et mål annulleret for et frispark i opspillet. Danskeren er nu oppe på tre sæsonmål.

Kl. 18:51 - Kasper Dolberg har bragt Anderlecht foran med 1-0 efter 18 minutter, i udekampen mod Standard Liege. Brian Riemer har, udover Dolberg, også Kasper Schmeichel og Anders Dreyer i startopstillingen.

Kl. 18:39 - FC Midtjyllands portugisiske filial, Mafra, er videre i pokalturneringen, efter en 3-1 sejr over Feirense. Kampen skulle i forlænget spilletid, og danske Mads Nibe Hansen afgjorde kampen, med scoringen til 3-1.

Kl. 18:20 - Jess Thorup og Augsburg var nede med 2-0, men med hjælp af en scoring fra Mads Valentin Pedersen, kan Augsburg gå til pausen foran med 3-2.

Pausestilling i Heidenheim
Pausestilling i HeidenheimFlashscore

Kl. 18:18 - I Nordic Bet Ligaens store lokalopgør mellem HB Køge og Næstved, vendte HB Køge 0-2 til 3-2, blandt andet på to mål i dommerens tillægstid.

Kl. 18:11 - FC Nordsjælland fik en tiltrængt sejr i Superligaen, da Viborg blev besejret med 2-0. Læs mere om det opgør her.

Kl. 17:33 - Malmö FF har Sebastian Jørgensen og Søren Rieks i startopstillingen, i hjemmekampen mod bundholdet Varbergs BoIS. Med en sejr kan skåningene spille sig på førstepladsen, med tre kampe tilbage af sæsonen.

Kl. 17:27 - Viborgs Jean Manuel Mbom, har med et selvmål bragt FC Nordsjælland foran med 1-0. Der resterer 20 minutter af opgøret, hvor FCN har haft flere store muligheder.

Kl. 17:21 - Brøndby stiller med samme 11, som begyndte kampen mod Vejle, mens Randers bytter Mikkel Kallesøe ud med Oliver Olsen. Kampen starter kl. 18:00

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 17:05 - Daramy fik en time, mens Desler og Nicolaisen fik fuld tid, da Toulouse og Reims spillede 1-1. Den danske målmand David Jensen, fik fuld gevinst med sit tyrkiske mandskad fra Istanbulspor, da de hjemme vandt 2-1 over Ankaragucu. Victor Kristiansen fik det sidste kvarter for Bologna, da de hjemme vandt 2-1 over Frosinone.

Kl. 17:04 - Max Fenger brændte et straffespark, men stod senere bag oplægget til udligningen, da Mjällby og Halmstad spillede 1-1 i Allsvenskan. En anden Fenger, med fornavnet Mads, spillede sammen med sin klub Hammarby 0-0 i lokalopgøret mod Djurgården.

Kl. 16:32 - Jess Thorup har netop offentliggjort sin første startopstilling i Augsburg. Danske Mads Valentin Pedersen er med, og Thorups trænerdebut i Bundesligaen, starter 17:30. Modstanderen er oprykkerne fra Heidenheim.

Kl. 16.18 - Kort inde i 2. halvleg, har Asger Sørensen øget Sparta Prags føring til 3-0, på oplæg fra Kairinen.

Kl. 15:57 - Smilene er igen store i Aarhus, efter deres 2-0 sejr over Lyngby. Tobias Bech blev dobbelt målscorer for århusianerne. Læs mere om kampen her.

Info om Tobias Bech
Info om Tobias BechFlashscore

Kl. 15:52 - Med Peter Vindahl og Asger Sørensen i startopstillingen, er Sparta Prag foran 2-0 ved pausen mod Ceske Budejovice. Den tidligere FCM-spiller, Kaan Kairinen, scorede til 1-0, i den første kamp siden Brian Priske forlængede sin kontrakt. Læs mere om det her.

Statistik fra første halvleg
Statistik fra første halvlegFlashscore

Kl. 15:38 - Kl. 16 starter Superligaopgøret mellem Viborg og FC Nordsjælland. Ingen har holdene har for alvor fundet formen, efter deres flotte præstation i sidste sæson. Gæsterne er uden Diomande, der har karantæne, og hos værterne afløser Ementa en karantæneramt Ibrahim Said.

Kl. 15:27 - Fire minutter inde i Celtics udekamp mod Hearts, har den danske landsholdsspiller Matt O'Riley, bragt Celtic foran med 1-0.

Kl. 15:16 - Den tidligere Silkeborg-spiller, Rasmus Carstensen, starter inde for FC Köln, når de kl. 15:30, tager imod Gladbach. Jacob Christensen er ude med en skade for gedebukkekluben.

Kl. 14.41 - Anton Gaaei og Ajax må forvente, at blive genstand for yderligere voldsom kritik i den kommende uge efter at holdet lukkede fire mål ind i bundbraget mod Utrecht og tabte 4-3. Oscar Fraulo scorede det afgørende mål for Utrecht.

Kl. 14.11 - Rasmus Højlund blev udskiftet efter 63 minutter, da Manchester United lørdag slog Sheffield United med 2-1. Efter kampen forklarede Erik ten Hag, at udskiftningen blandt andet blev foretaget med henblik på at skåne danskeren i forhold til det voldsomme kamp-program. "Han spiller ofte hele kampe, men vi er stadig nødt til at dosere hans minutter", sagde ten Hag.

Kl. 13.38 - Bundesligaens topscorer, Serhou Guirassy pådrog sig en muskelskade i kampen hos Union Berlin (3-0) og må sidde ude i flere uger. Læs hele historien her:

Kl. 13.09 - Den islandske offensivspiller Gylfi Sigurdsson starter på bænken på bænken i mødet med med AGF. Aarhusianerne foretager to ændringer i deres startellever i forhold til holdets seneste opgør. Bailey Peacock-Farrell er tilbage i målet, hvor han altså vipper Jesper Hansen af pinden på ny. Derudover glider Gift Links ud til fordel for Eric Kahl.

Lyngby - AGF - Holdopstillinger
Lyngby - AGF - HoldopstillingerFlashare

Kl. 12.24 - Anton Gaaei er for første gang siden fadæsen mod Feyenoord tilbage i startopstillingen hos Ajax, når hovedstadsklubben søndag møder Utrect i den vigtige bundkamp i den hollandske æresdivision.

Kl. 12.01 - Jose Mourinho har ikke fundet plads til Rasmus Kristensen i startopstillingen til hjemmekampen mod Monza. Danskeren må indfinde sig med en plads på bænken.

Roma - Monza - Spiller-karakterer
Roma - Monza - Spiller-karaktererFlashare

Kl. 10:45 - Efter en hæsblæsende fodboldlørdag er i kommet til søndagen, hvor der igen er et hav af spændende kampe.

Allerede klokken 12:15 skal der spilles et interessant opgør i Æresdivisonen, når Utrecht tager imod det hårdt prøvede Ajax-hold med danske Anton Gaaei i truppen. Også danskerne Younes Namli og Jakob Breum skal i kamp for henholdsvis Zwolle og G.A. Eagles.

I Italien kommer der formentlig også flere danskere i aktion. Rasmus Nissen Kristensen og Roma møder Monza, mens Victor Kristiansen og Bologna tager imod Frosinone. Om aftenen skal Morten Frendrup og Genoa på besøg hos Atalanta, mens Simon Kjærs AC Milan tager imod Juventus.

I Bundesligaen skal nye danske Augsburg-træner Jess Thorup forsøge at vende skuden for det nedrykningstruede hold. Sidst på eftermiddagen skal Augsburg nemlig på besøg hos oprykkerne fra Heidenheim.

I Spanien har Andreas Christensen og FC Barcelona mulighed for at hale lidt ind på Real Madrid i toppen af LaLiga, men det kræver en sejr på hjemmebane over Athletic Bilbao.

Der skal også spilles fodbold i Superligaen, hvor først Lyngby tager imod AGF efterfulgt af Viborg mod FC Nordsjælland, mens Superliga-søndagen sluttes af med Randers mod Brøndby.

Lørdag:

Kl. 23.02 - Hver Rasmus Højlund eller Christian Eriksen kom på scoringstavlen, men Manchester United hev alligevel en højst tiltrængt 2-1 sejr i land på udebane mod Sheffield United.

Kl. 22.15 - Preben Elkjaer blev før Verona´s hjemmekamp mod Napoli hædret for sin ikoniske scoring mod Juventus, der var med til at lægge grunden for  Veronas første og eneste mesterskab for 39 år siden.

Elkjær hædret på Veronas stadion
Elkjær hædret på Veronas stadionProfimedia

Kl. 21.36 - Den skotske landsholdsspiller Scott McTominay var inden for få minutter både helt og skurk for Manchester United mod Sheffield United. Først scorede han sit tredje mål i to kampe efter 28 minutter med en præcis halvflugter, men tre minutter senere havde han hånd på bolden i Uniteds felt og på det efterfølgende straffespark udlignede hjemmeholdet.

Kl. 21.12 - Rasmus Højlund er i startopstillingen hos Manchester United til aftens udekamp mod Sheffield United mens Christian Eriksen som vanligt er på bænken.

Kl. 21.08 - Birger Meling blev skadet i FCKs 2-1-sejr over Vejle Boldklub, hvor han måtte lade sig udskifte i første halvleg, og FCK-træner Jacob Neestrup gav efter kampen en foreløbig status, inden skaden er undersøgt nærmere.

"Jeg tror, han har spillet sin sidste kamp før næste landskampstermin", siger Neestrup og henviser til midten af november. Læs hele historien her:

Birger Meling ude på ubestemt tid
Birger Meling ude på ubestemt tidProfimedia

Kl. 20.36 - Bo Svensson og Mainz 05 har stadig deres første sejr til gode i den tyske Bundesliga i denne sæson efter at de tabte 3-1 hjemme til Bayern München lørdag aften.

Kl. 20.26 - Mauricio Pocchettino's Chelsea syntes på vej mod deres tredje sejr i træk, da de førte 2-0 hjemme mod Arsenal, men the Gunners formåede at score to gange i slutfasen og dermed blev det pointdeling på Stamford Bridge lørdag aften.

Kl. 19.41 - Efter deres fantastiske opstigning op gennem rækkerne og efterfølgende kvalifikation til Champions League fodbold er festen ved at være slut i Union Berlin, der hjemme mod Stuttgart led deres ottende nederlag i træk med Frederik Rønnow mellem stængerne.

Kl. 18.52 - Jannik Vestergaard og Mads Hermansen spillede begge 90 minutter for Leicester, som ude besejrede Swansea med 3-1. Vestergaard kom for en sjælden gangs skyld på måltavlen for gæsterne i første halvleg.

Kl. 18:18 - Joachim Andersen og Crystal Palace fik noget af en fodboldlektion i kampen mod Newcastl. London-klubben tabte nemlig med hele 4-0.

Kl. 18:10 - Danskerklubben Brentford hentede sæsonens blot anden sejr, da de på hjemmebane i sikker stil slog oprykkerne fra Burnley, selvom det ikke blev til nogle danske scoringer, så kom der tre danskere i spil i kampen. Mathias Jensen og Christian Nørgaard startede på banen, mens Mads Roerslev kom ind i anden halvleg.

Kl. 18:00 - Leicester vinder igen og er stadig på førstepladsen i Championship. Lørdag eftermiddag slog de Swansea på udebane med både Mads Hermansen og Jannik Vestergaard i truppen. Leicester kom bagud med 1-0, men kort før pausen fik danske Jannik Vestergaard udlignet og i anden halvleg scorede Issahaku Fatawu og Kelechi Iheanacho til henholdsvis 2-1 og 3-1.

Kl. 17:45 - Det er blevet hverdag igen for Union Berlin. Lørdag eftermiddag tabte de med 3-0 til Stuttgart, hvilket var ottende nederlag i træk (inklusiv Champions League).

Det blev også til et nederlag for Mæhle og Wind, der ikke kunne lukke ned for frygtindgydende Bayer Leverkusen, der vandt kampen med 2-1 mod Wolfsburg.

Kl. 17:37 - Så er storkampen mellem Chelsea og Arsenal ved at være på trapperne. Startopstillingerne er klar, og du kan se dem her og være klar til opgøret, som starter klokken 18:30.

Startopstillinger - Chelsea - Arsenal
Startopstillinger - Chelsea - ArsenalFlashscore

Kl. 17:10 - En af de største Manchester United-legender gennem historien, Sir Bobby Charlton, er afgået ved døden efter længere tids sygdom. Bobby Charlton blev 86 år gammel. Du kan læse mere her.

Kl. 17:01 - Joachim Andersen og Crystal Palace har haft en forfærdelig første halvleg mod Newcastle, hvor de har indkasseret hele 3-0, mens de selv ikke har været i nærheden af at score.

Kl. 16:30 - I den tyske 2. Bundesliga er der blevet scoret et fuldstændig fantastisk mål. I kampen mellem Paderborn og St. Pauli sparkede Paderborn-spilleren Florent Muslija bolden i kassen fra egen banehalvdel, hvor han fangende St. Pauli-målmanden langt ude. Læs mere om målet her.

Kl 16:25 - Philip Billing har allerede gjort sig bemærket i kampen mod Wolverhampton. Danskeren har nemlig bidraget med en assists efter 17 minutters spil.

Kl. 16:18 - FC København-træner Jacob Neestrup har bestemt ikke valgt at stille med et reservehold til kampen mod Vejle, selvom de skal møde Manchester United på Old Trafford på tirsdag. Lørdagens kamp mod Vejle starter klokken 17.

Startopstillinger - FCK - Vejle
Startopstillinger - FCK - VejleFlashscore

Kl. 15:47 - Stuttgart-angriberen Serhou Giurassy bliver simpelthen bare ved med at bombe mål. I lørdagens kamp mod Union Berlin skulle han kun bruge 16 minutter på at score sit 14. sæsonmål på blot otte kampe. Du kan læse mere om goal-getteren fra Guinea her.

Kl. 15:40 - Liverpool tog en vigtig sejr over Everton i kampen om Merseyside. Liverpool vandt kampen med 2-0 på to scoringer af Mohamed Salah. Du kan læse mere om kampen her.

Kl. 15:30 - Der starter flere engelske kampe klokken 16, og her er der masser af danskere, der skal i aktion. Philip Billing er blevet sin skade kvit og starter indefor Bournemouth mod Wolverhampton. Den danske stopper Joachim Andersen er med i start-11'eren for Crystal Palace, der skal op mod Newcastle.

I Brentfords kamp mod Burnley starter både Mathias Jensen og Christian Nørgaard på banen, mens der er flere danskere på bænken.

Startopstillinger i Brentford - Burnley
Startopstillinger i Brentford - BurnleyFlashscore

Kigger vi på den næstbedste række, så skal Leicester på besøg hos Swansea, og her starter både Mads Hermansen og Jannik Vestergaard for Leicester-holdet.

Kl. 15:10 - Den danske Preston-spiller Mads Frøkjær er kommet på måltavlen i kampen mellem Preston og Milwall. Det er Mads Frøkjærs tredje mål i denne sæson for Preston. Kampen er stadig i gang og står lige nu 1-1.

Kl. 14:47 - Der er et hav af danskere i startopstillingerne i de Bundesliga-kampe, der starter 15:30. Robert Skov starter inde for Hoffenheim i kampen mod Frankfurt, Yussuf Poulsen starter på toppen for RB Leipzig mod Darmstadt og Frederik Rønnow vogter buret i Union Berlins kamp mod Stuttgart. Brandvarme Jonas Wind udgør en del af Wolfsburgs offensiv mod Bayer Leverkusen, mens Joakim Mæhle også starter inde..

Startopstillinger Wolfsburg - Leverkusen
Startopstillinger Wolfsburg - LeverkusenFlashscore

Kl. 14:20 - Jesper Lindstrøm starter på bænken for Napoli, der er taget en tur til Verona for at jagte en vigtig sejr, som er nødvendig, hvis de skal hænge på i toppen af Serie A.

Kl. 14:07 - Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Emil Roback var ikke mødt til træning i to uger i den svenske klub IFK Norrköping. Klubben var begyndt at tro, at spilleren var forsvundet. Nu fortæller han dog til Aftonbladet, at han ikke rigtig har været sig selv.

"Jeg følte bare, at mit hoved ikke var det rigtige sted. Det var, som om jeg var låste mig inde i mig selv."

"Udadtil lignede det, at jeg var forsvundet, og det var jeg på en måde også."

Kl. 13:24 - Der venter et voldsomt interessant opgør i Premier League lørdag, når de to London-rivaler Arsenal og Chelsea tørner sammen. Opgøret har fået en ekstra dimension, da Arsenal-træner Mikel Arteta og Chelsea-manager Mauricio Pochettino er tidligere holdkammerater i PSG. Du kan læse mere om opgøret her.

Kl. 12.35 - Sådan stiller Liverpool og Everton op i Merseyside-derbyet, der starter kl. 13.30.

Liverpool - Everton - Holdopstillinger
Liverpool - Everton - HoldopstillingerFlashare

Kl. 12.04 -  Mainz med danske Bo Svensson ved roret har langt fra fået den optimale start på den indeværende sæson i den tyske Bundesliga.

Fodboldholdet har endnu sin første sejr til gode efter de første syv kampe.

"Du kan spille op til dit bedste og stadig tabe. Det er ikke alt, der kan kontrolleres", siger Bo Svensson forud for weekendens kamp mod Bayern München til Mainz' hjemmeside. Læs hele historien her

Bo Svenssion træner for Mainz 05
Bo Svenssion træner for Mainz 05Profimedia

Kl. 11.28 - Anderlecht-træner Brian Riemer bruger Danmarks angrebsspil mod San Marino som skræk-eksempel på, hvordan man ikke skal spille før Anderlecht, der i øjeblikket indtaget andenpladsen i den belgiske Jupiler League søndag aften gæster Sclessin Stadion Liege for at møde Standard.

"Vores positionsspil er vigtigt, kombineret med det nødvendige drive fremad. Danmark havde mere end 80 procent af bolden mod San Marino, men havde kun syv skud på mål"

Kl. 10:00 - Efter lidt smagsprøver på en forrygende fodbold-weekend fredag aften er vi nu klar til hovedretten på den råkolde oktober-lørdag.

Dagen i dag byder på hele otte kampe i Premier League. Blandt andet skal Liverpool møde rivalerne fra Everton og Arsenal skal i kamp mod Chelsea, mens danskerklubben Brentford møder Jacob Bruun Larsens Burnley.

I Bundesligaen er der også masser af kampe. Jonas Wind og Wolfsburg skal forsøge at stoppe topholdet fra Bayer Leverkusen. Frederik Rønnow skal være klar, når han står overfor Serhou Guirassy i kampen mellem Union Berlin og Stuttgart. Lørdagens Bundesliga-kampe sluttes af med, at Bo Svenssons Mainz tager imod mastodonterne fra Bayern München.

Endelig er der også Superligafodbold, når FC København tager imod Vejle i Parken. FCK kan med en sejr indtage førstepladsen, mens Vejle á point med OB på tiendepladsen, hvis de skulle hive en overraskende sejr med hjem.

Fredag:

Kl. 22.31 - En enkelt scoring fra Julian Brandt i 2. halvleg var nok til give Borussia Dortmund en smal 1-0 sejr over Jens Stage over Werder Bremen fredag aften i den tyske Bundesliga.

Borussia Dortmund - Werder Bremen Statistik
Borussia Dortmund - Werder Bremen StatistikFlashare

Kl. 21.46 - Den tidligere OB-spiller Emmanuel Sabbi er i startopstillingen for Le Havre, når de i aften møder godt kørende RC Lens i den franske Ligue 1 i aften.

Kl. 21.03 - En scoring i 2. halvleg direkte på hjørnespark fra Tonni Adamsen gav Silkeborg IF alle tre points i en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr mod Hvidovre IF fredag aften på en stormomsust Hvidovre Stadion. Se spillernes karakterer fra kampen her:

Hvidovre IF - Silkeborg IF - Spiller karakterer
Hvidovre IF - Silkeborg IF - Spiller karaktererFlashare

Kl. 20.12 - Jens Stage er i startopstillingen hos Werder Bremen, når de i aften gæster Signal Iduna Park til den svære udekamp mod Borussia Dortmund.

Kl. 20.08 - Den mest scorende spiller nogensinde i kvindefodboldens historie, den 40-årige canadier Christine Sinclair (40) har besluttet sig at stoppe på landsholdet efter en meget lang karriere. Sinclair scorede 190 landsholdsmål i 327 kampe. Læs hele historien her:

Kl. 19.20 - Superliga–topscorer Alexander Lind viser igen sin mårfarlighed, da han får en friløber efter at Hvidovres Daniel Stenderup glider i bolden og Lind sætter bolden stensikkert i kassen til sin 10.scoring i denne sæson.

Kl. 18:20 - Det går strygende for Bo Henriksen i den schweiziske klub FC Zürich. Den danske træner har formået vende skuden på fineste manér, hvilket har givet klubben en forrygende sæsonstart. Du kan læse mere her.

Kl. 18:03 - Silkeborg kommer direkte fra en overbevisende sejr på 5-0 over Lyngby. Derfor var det heller ikke nødvendigt for Kent Nielsen at foretage de helt store udskiftninger. Eneste ændring i startopstillinen i forhold til Lyngby-kampen er, at Lubambo Musonda sidder ude, mens Andreas Poulsen får chancen fra start på venstre back.

Hos hjemmeholdet fra Hvidovre er der en del ændringer i forhold til 3-1-nederlaget til Vejle. Blandt andet er den store angriber Simon Makienok røget en tur på bænken.

Startopstillinger (Hvidovre - Silkeborg)
Startopstillinger (Hvidovre - Silkeborg)Flashscore

Kl. 17:20 - Den tidligere OB-spiller Emmanuel Sabbi er skiftet til den franske klub Le Havre og fredag tager de imod Lens, som var en af sidste sæsons helt store overraskelser. Sabbi har indtil videre spillet fem kampe for Le Havre og har endnu til gode at få scoret.

Kl. 16:30 - Liverpool må undvære back-profilen Andrew Robertson i flere måneder. I en kamp mellem Skotland og Spanien landede Robertson forkert ned efter en duel og slog sin skulder ad led. Du kan læse mere om hændelsen her.

Kl. 16:00 - Den danske Bundesligaspiller Jens Stage skal med sit Werder Bremen-hold på besøg hos titelkandidaterne fra Borussia Dortmund. Jens Stage er mere eller mindre fast mand på holdet, men Werder Bremen kæmper lige nu for ikke at blive isoleret i bunden af rækken.

Fredag aften bliver der sparket gang i 12. spillerunde af Superligaen, når Silkeborg IF besøger oprykkerne fra Hvidovre IF. I sæsonens første opgør mellem de to mandskaber fik Silkeborg en snæver sejr på 1-0, efter en kamp, hvor Hvidovre sagtens kunne have fået noget med. Nu tager Hvidovre så imod Silkeborg, som med en sejr kan overtage førstepladsen for en stund.