Hjørneflag hjalp Brøndby til bizar udligning i uafgjort brandkamp med Randers

Hjørneflag hjalp Brøndby til bizar udligning i uafgjort brandkamp med RandersBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Et hjørneflag på Cepheus Park i Randers fik en bizar hovedrolle, da Brøndby fik udlignet til 2-2 i slutfasen mod Randers og dermed kunne rejse hjem til hovedstaden med mindst 'et point for deres anstrengelser.

En tæt og chancerig superligaduel endte søndag 2-2 mellem Randers FC og Brøndby IF.

Brøndby var bagud 1-2 efter at have været foran med 1-0 tidligere i kampen, men en udligning efter 81 minutter sørgede for et enkelt point til de blågule gæster, som havde konstante problemer med Randers' hurtige offensivspillere.

Med det uafgjorte resultat missede Brøndby muligheden for at snuppe førstepladsen, som klubben havde haft i landskampspausen.

I stedet er Brøndby på tredjepladsen med samme antal point som Silkeborg IF på andenpladsen. FC København er et point foran på førstepladsen. Randers holder fast i sin ottendeplads.

Opgøret startede i et højt tempo, hvor begge mandskaber bed fra sig rent offensivt. Brøndby var rigtig tæt på et føringsmål efter et kvarters tid. Bolden endte hos venstrebacken Marko Divković, men Brøndby-spillerens afslutning blev rettet af og gik et stykke over mål.

Efter en halv time tog gæsterne føringen. Midtbanespilleren Josip Radosevic havde oceaner af tid på bolden på kanten af feltet over for et passivt Randers-forsvar, og så kunne kroaten resolut sparke 1-0-målet i kassen.

Randers - Brøndby Spiller-karakterer
Randers - Brøndby Spiller-karaktererFlashare

Få minutter efter bragte Randers dog balance i regnskabet. Kantspilleren Lasso Coulibaly viste sin enorme hurtighed og opsnappede en bold, hvorefter han sikkert sendte den i mål til 1-1.

Efter knap en times spil sørgede Randers-angriberen Stephen Odey for en 2-1-føring til hjemmeholdet. Angriberen fik bolden i dybden, og Odey sendte kuglen i nettet.

Herfra trak værterne sig længere tilbage på banen, og et pres fra Brøndby gav pote med ti minutter tilbage via en bizar detalje, der var årsag til, at målet kom i stand.

Nicolai Vallys sendte bolden på tværs til højrebacken Sean Klaiber, der lige akkurat ikke kunne nå bolden, men hjørneflaget med at holde bolden i spil.

Det gav Klaiber chancen for i to omgange  at sende bolden ind i Randers-feltet, hvor Marko Divkovic i anden omgang  fra en umarkeret position bagerst i feltet sendte bolden i mål.

Brøndby havde teten i slutminutterne, men trods et pres ned mod Randers-forsvaret delte holdene pointene mellem sig.