Se video: Drømmemål fra egen halvdel i tysk 2. Bundesliga sikrede point mod topholdet

Se video: Drømmemål fra egen halvdel i tysk 2. Bundesliga sikrede point mod toholdetProfimedia
Tilskuerne på Paderborns blev lørdag eftermiddag vidne til et af de mest spektakulære mål i denne sæson, da hjemmeholdets Florent Muslija i 1. halvleg af kampen mod topholdet i den tyske 2. Bundesliga, FC St. Pauli, scorede fra egen halvdel.

Efter ni minutter erobrede Muslija bolden på egen halvdel og så, at St.Paulis bosniske keeper Nikola Vasilj havde bevæget sig for langt væk fra sit eget mål og køligt lobbede den over ham ind i venstre hjørne.

Det lykkedes dog gæsterne at komme tilbage i kampen, men måtte alligevel nøjes med 2-2, og dermed tabte St.Pauli et skridt i kampen om oprykning til deres bitre rivaler HSV, der kørte en sikker sejr i hus med en 2-0 sejr over Greuter Fürth hjemme på Volkspark.

St.Pauli topper dog stadig 2. Bundesliga med 29 points, samme pointantal som HSV på andenpladsen.