Mikael Andersson før møde med Nykøbing FC: Vi skal sørge for, at de ikke rammer dagen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Mikael Andersson før møde med Nykøbing FC: Vi skal sørge for, at de ikke rammer dagen
Kan Mikael Andersson og co. leve op til favoritværdigheden.
Kan Mikael Andersson og co. leve op til favoritværdigheden.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF skal torsdag forsøge at spille sig videre i Pokalen, men over for dem står favoritknuserne fra Nykøbing, og de er klar til at gøre livet svært for aarhusianerne.

Der har indtil videre ikke være nogle gigantiske overraskelser i dette års pokalturnering. Det kan dog stadig nå at ske. Torsdag aften skal AGF på en lang tur sydpå, når de gæster hovedstaden på Falster, hvor Nykøbing FC tager imod 'De Hviie'. 

Nykøbing har i de seneste år været garant for at skabe flere pokalsensationer. Blandt andet i 2021/2022-sæsonen, hvor de sendte selveste FC København ud af den prestigefulde turnering, mens de sidste år slog OB. Det er dog noget, som AGF-spilleren Mikael Andersson også har bidt mærke i.

"De har haft nogen gode år i 1. division og har i de senere år slået to andre Superliga-klubber ud af pokalen. Så vi skal sørge for, at de ikke rammer dagen og samtidig være skarpe i vores indstilling og plan for kampen. For vi vil rigtig gerne langt i pokalen og det arbejde starter med en god indsats torsdag aften"

"Vi glæder os til det. Det bliver en spændende kamp for os mod en ny modstander, vi ikke har mødt før. Og det skal vi være klar på. Og vi må på ingen måde undervurdere Nykøbing FC selv om de spiller et par rækker under Superligaen." fortæller Mikael Andersson til AGF's hjemmeside.

Selvom AGF'erne er klar til kampen, så vil de i Nykøbing naturligvis gøre alt, hvad der står i deres magt for at skabe endnu et pokal-mirakel. Nykøbings manager, Claus Jensen, har selv prøvet at spille store kampe, da han selv var professionel, og han glæder sig til, at spillerne får endnu en stor oplevelse. De kommer dog ikke til at give ved dørene.

"Vi er klar. Hele truppen glæder sig til at løbe på banen og spille en fantastisk fodboldkamp mod et af de bedste hold i Danmark og en klub, som traditionelt har været med til at præge dansk fodbold. Vi skal spille vores chance, være modige, nyde kulissen og gøre alt hvad vi kan til at det bliver en fantastisk aften for vores mange fans på Lollands Bank Park," udtaler manager Claus Jensen til Nykøbings hjemmeside.

Kampen mellem Nykøbing FC og AGF starter klokken 19, og du kan følge den live her.