Skuffet AGF-anfører: "Fansene skal være utilfredse med os"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skuffet AGF-anfører: "Fansene skal være utilfredse med os"

Björn Kopplin, Randers FC og Patrick Mortensen og Frederik Tingager, AGF.
Björn Kopplin, Randers FC og Patrick Mortensen og Frederik Tingager, AGF. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Fire uafgjorte, en sejr og et nederlag.

Det er status for AGF i de seneste seks superligakampe, efter at aarhusianerne søndag spillede 1-1 på udebane mod Randers.

Efter den uafgjorte kamp mod Randers luftede de medrejsende AGF-fans deres utilfredshed ved at synge, at de ville have en sejr i Viborg, som er den næste opgave i Superligaen for AGF.

Målscoreren til 1-1 i kampen og anfører for AGF, Patrick Mortensen, kan godt forstå, at fansene er skuffede, for det er han også selv.

"Det var langt fra en optimal præstation fra vores side."

"Jeg synes, de (fansene, red.) skal være utilfredse. Det er vi også selv. Vi vil jo også gerne selv vinde mere."

"Jeg synes kun, det er fedt, de har store ambitioner på vegne af os", siger anføreren.

Der var stor aktivitet hos AGF i transfervinduet, og i kampen mod Randers var der flere spillere, som sad ude med skader og karantæner.

Ifølge Patrick Mortensen skal holdet have tid til at finde hinanden og få bygget de interne relationer op. Det, mener han, er noget, der tager tid.

"Det er klart, vi stræber også efter mere, men vi har også fået nogle nye spillere og solgt nogle vigtige spillere, og nu er vi ved at bygge noget nyt op, og det er klart, ting tager tid."

"Vi spillede et nyt system mod Randers, og vi har nogle skader, dog uden det skal være en undskyldning. Der var nye positioner og nye relationer, men vi spillede også mod en modstander, der gjorde det godt defensivt."

"Havde vi taget en sejr mod Randers eller haft 3-4 point mere, så havde det været en fin start."

"Vi skal bare fortsætte, kigge på rejsen, for det er en rejse, og så skal det nok blive godt", lyder det fra den 34-årige angriber.

AGF ligger nummer fem i tabellen med 13 point, men kan blive forbigået af FC Midtjylland senere søndag. Uwe Röslers mandskab har fem point op til Brøndby på den tredjeplads, som holdet selv snuppede i sidste sæson.

Inden AGF skal en tur til Viborg i næste runde af Superligaen, venter der en udekamp mod Nykøbing FC i pokalen.