Jordan Henderson håber på en plads i Englands EM-trup efter Ajax-skifte

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Jordan Henderson håber på en plads i Englands EM-trup efter Ajax-skifte
Henderson skiftede Saudi-Arabien ud med Holland i januar.
Henderson skiftede Saudi-Arabien ud med Holland i januar. Reuters
Jordan Henderson (33) siger, at han stadig har noget at tilbyde England og håber, at hans form hos Ajax vil give ham en plads i Gareth Southgates trup til EM i Tyskland.

Jordan Henderson skiftede fra Liverpool til saudiarabiske Al Ettifaq i juli, før han opsagde sin kontrakt og skiftede til det hollandske hold i januar.

Den engelske landstræner Gareth Southgate var på tribunen på Johan Cruyff Arena i sidste måned, da midtbanespilleren fik sin Ajax-debut i 1-1-kampen mod PSV i den hollandske liga.

"Det var rart at se, at han (Southgate) holder øje med mig," sagde Henderson på pressemødet onsdag forud for Ajax' Europa Conference League-ottendedelsfinale mod Aston Villa.

"Jeg er nødt til at fokusere på mit job her, og hvis jeg gør det godt og præsterer godt, så giver det mig den bedst mulige chance for at komme med i Englands trup."

"Jeg føler helt sikkert, at jeg kan tilbyde noget til landsholdet. Selvfølgelig føler jeg, at jeg kan hjælpe truppen og holdet fremadrettet i den næste lejr og forhåbentlig til sommer."

England er i gruppe med Slovenien, Danmark og Serbien ved EM 2024, som begynder den 14. juni.